Yaşadıkları En Utanç Verici Anılarını Paylaşarak Yerin Dibine Girmemize Sebep Olan 15 Kişi

Hayatta bazen istemediğimiz durumlarla karşılaşıyoruz. Bu durumlar utanç verici anılar da olabiliyor. Bu  arz anılarını paylaşan kişileri sizler için derledik. Buyurun...👇

1. "10 yaşımdayken annem ve babam boşanmıştı. Annem yemek yapmıştı ve beğenip beğenmediğini sordu. 'Babam daha güzel yapıyor' dedim ve odama kaçtım. Döndüğümde annem ağlıyordu..."

2. "12 ya da 13 yaşındayken babaannemin parasını çalardım. Yaşlı ve çok hareketli olmadığı için onun parasını çalardım. Çantasından veya gardırobunda tuttuğu bir zarftan para alırdım."

3. "22 yıl önce bir arkadaşım bana güvendi. Epilepsi olduğunu ve ilacın kilo almasına neden olduğunu söyledi. Ben aptal bir genç olarak sırrını o zaman ki sevgilime söyledim. Arkadaşım beni affetti ancak ben kendimi edemedim..."

4. "Gıda zehirlenmesi nedeniyle Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda hunharca kustuğum anı unutamıyorum."

5. "Bir yolculuk sırasında arabayı kenara çekip, çalılara kaka yapmak zorunda kaldım. İnsanlar geçiyorlardı ve beni gördüler. Bu utançtan asla kurtulamayacağım."

6. "Babamla alışverişe gitmiştik. Benim için bir pantolon seçti ve mağazanın ortasında denememi istedi. Çok utandım. Soyunma kabinine gitmek istediğimde beni azarladı..."

7. "Yanlışlıkla arkadaşımın kaplumbağasını öldürmüştüm..."

8. "Karım ve çocuklarım ile birlikte bir arkadaşıma gidecektik. Çok fazla oyalandıkları için onlara kızdım ve bunu yol boyunca sürdürdüm. Gittiğimde benim için hazırlanmış bir doğum günü partisi olduğunu gördüm. Bunun için hala utanıyorum."

9. "Birkaç yıl önce ablam ve ailesini ziyarete gittim. Çok çişim gelmişti ve kapıdan girince direkt tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Tam o sırada yeğenim sert bir şekilde bana sarıldı ve o an altıma işedim. Çok utanmıştım."

10. "İlkokulda yeni öğretmenimizle tüm sınıf olarak dalga geçtik. Öğretmenimiz ağlayarak sınıftan çıktı ve bir daha onu görmedik. Kendimden bu kadar utandığımı hatırlamıyorum."

11. "18 yaşındayken, bir yıl boyunca çalıştığım mağazadan para çaldım. Bu ortaya çıktığında ise çaldığım paranın geri ödemesini babama yaptırdım. Gerçekten utanç vericiydi."

12. "Grip olmuştum ve ateşim çok yüksekti. Eczanede sırada beklerken, bir şeyler söylediğimi son anda fark ettim. Önümdeki kadın ters ters bakıp, kasasını değiştirdi."

13. "Annem ve teyzem uzun yoldayken teyzemin çok çişi gelmiş ve arabayı sağa çekip aşağıya inmiş. Tam pantolonunu çıkarıp, çişini yapmak üzereyken polis gelmiş ve teyzem panik yaptığı için ayağı kayıp yuvarlanmaya başlamış. Aynı zamanda çişini de yapıyormuş..."

14. "Bir oturuşta dokuz tabak mantı yedim. Kendimden çok utanıyorum..."

15. "Ortaokuldayken bir arkadaşıma akşam konserde olduğumu söyledim. Kimin konseri diye sorduğunda James Bond dedim. Arkadaşımın yüz ifadesini unutamıyorum."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yine Kıskandık: Japonya'nın 'Bizim Neyimiz Eksik?' Dedirtecek Karnavalları Aratmayan Mezuniyet Törenleri!
Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 17 Bahtsız Kişi
Öğrenince Size Küçük Çaplı Şok Geçirtecek Daha Önce Hiç Duymadığınız 15 İlginç Bilgi

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı