Yaşadığı Zorlukları Anlatarak İçimizi Yakan Engelli TikToker Hakan Yağar'a Nevşehir Belediyesi Sahip Çıkacak!

Testo Taylan, geçtiğimiz gün yaptığı TikTok yayınlarıyla fenomen haline gelen Hakan Yağar'ı ziyaret etti. Videoda yaşadığı eziyetleri anlatan Hakan Yağar içimizi yakmıştı. Darp edilen, numarası ve adresi ifşa olan ve türlü zorluklarla baş etmeye çalışan engelli TikToker Hakan Yağar'a Nevşehir Belediyesi sahip çıkacağını açıkladı.

Hakan Yağar'ı tanımayan yoktur. Kendisi son dönemlerde sosyal medyanın en çok konuşulan fenomenlerinden birisi.

Bedensel ve fiziksel engeli bulunan Hakan Yağar, TikTok kariyerine evde çok yalnız olduğu ve tek başına olmaktan sıkıldığı için açtığı yayınlarla başlamış.

Kendi halinde yayınlar açan Hakan Yağar'ın saf duyguları maalesef ki suistimal edildi. Engeliyle dalga geçilen Hakan Yağar'ın numarası bazı kendini bilmezler tarafından internette yayıldı. Yayındayken yüzlerce arama ve mesajla karşı karşıya gelen Yağar'ın o anları ise dalga konusu oldu.

Aslında biz kendisini ilk kez 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sağlık ekipleri tarafından oy kullanmaya giderken çekilmiş fotoğrafıyla tanımıştık.

Gerçi bu bile sosyal medyada goygoy malzemesi yapıldı...

Bir gün evde yalnız çok sıkıldığı için TikTok'ta kendi kendine yayınlar açan Yağar, kitlenin bu kadar büyüyeceğini ve kalbi kirli insanlara denk geleceğini asla tahmin etmedi. Her anını TikTok'ta yaşıyordu.

Yakın zamanda vefat eden annesinin mezarına yatıp ağladığı anlar ise yüreğimizi dağlamıştı...

Babasını 32 yıl önce kaybeden Yağar, annesinin de gidişiyle iyice kimsesiz kalmıştı. Aslında ablaları vardı fakat onlar da Hakan Yağar'a sırt çevirmişti.

Biz sadece internette gördüğümüz kadarını biliyorduk... Meğer yaşadıkları, gördüklerimizin bin katıymış... Bunu da Testo Taylan ortaya çıkardı.

Hakan Yağar'ı memleketi Nevşehir'de ziyarete giden Taylan, tüm ihtiyaçlarını karşılamış ve hatta en büyük hayali olan arabada gezme hayalini de gerçekleştirmişti.

Video açıklamalarına ise bağış yapmak isteyenler için Hakan Yağar'ın IBAN'ını da eklemişti.

Hakan Yağar'a internet üstünden kapıda ödeme seçerek 150 lahmacun ve 150 ayran söyleyerek zor duruma düşürenler mi dersiniz, evinin adresini bulup zorla eve girerek darp edenler mi dersiniz!

Bazı insanların gerçekten kalbi çok kirli!

Detaylar için 👇

TikTok'tan Tanıdığımız Hakan Yağar'ın İçimizi Yakan Hikayesi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Binbir türlü sıkıntılar yaşayan kimsesiz ve engelli Hakan Yağar'a Testo Taylan'ın ardından Nevşehir Belediyesi de sahip çıktı!

Bir sosyal medya kullanıcısı, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a Hakan Yağar'ın durumundan bahsetti.

Mehmet Savran ise Hakan Yağar hakkında detaylı bilgi isteyerek onu ziyaret etti.

Ziyaret sonucu olarak Hakan Yağar'a yeni bir akülü araba sözü veren Savran; Yağar'ın numarasını ve adresini paylaşan, evine sipariş yollayan, evine gelip darp eden ve türlü tacizlerde bulunan kişiler hakkında da yetkili mercilere başvuracağını duyurdu.

Ayrıca tüm masraflarını üstlenecekler.

Ne diyelim, umarız ki bundan sonrası Hakan Yağar için çok güzel olur...

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Engelli TikTok Yayıncısı Hakan Yağar'ı Utanmadan Telefonda Taciz Eden Kişi Sinirlerimizi Zıplattı
Armağan Çağlayan'ın Yeni Videosunda Pazarcılarla Birlikte Kına Gecesi Parodisi Yaptığı Anlar Çok Konuşuldu
Amerika'da Bulunan Bir Sinagogun Altında Gizli Tünel Ortaya Çıktı: Polis, Kanlı Yatak ve Bebek Puseti Buldu!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
09.01.2024

Annesi'nin mezarı üstünde ağlıyor olması içimi parçaladı. .İğrenç bir düzende yaşadığı her türlü zorbalığa rağmen bu hayatta bir şekilde tutunmaya çalışmış. Dilerim hayatın boyunca merhametli vicdan sahibi insanlara denk düşersin.💐

09.01.2024

Hakan Yağar bir şekilde görülen ve haber olabilen biri olmuş, haberimizin olmadığı kim bilir kimler var asıl çözüm çocukları insan olarak yetiştirmek ama çok zor yeni nesil saygısızlığı benimsemiş ve eğlence olarak görüyor hayatlarında ki her şey internetten ve küçük çevrelerinden ibaret empati becerisinden tamamen yoksunlar.

09.01.2024

Oy kullanacağı zaman evinden ambulansla almışlar. Keşke insanları oy olarak değil de insan olarak görebilseniz. Sadece seçim zamanı değil her zaman yanlarında olsanız. Allah yardımcıları olsun zira başkası olmuyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)