Bunlar sadece bildiklerimiz tabii :)
Bunlar sadece bildiklerimiz tabii :)
Erdinç Acar'ın boşandığı eşi Hande Demir de şöyle bir açıklama yapmıştı; “Çocuğumun babasının midesi bunu nasıl kaldırıyor. Bütün yakın çevremiz geçmişteki bu ilişkiyi biliyor ”
Yıllar geçse de birbirlerinden kopmayan ikili 2013 yılında Miami’de kaçamak bir tatil yapmıştı. Tabii o sıra Öztarhan evliydi. :)
Bu olay 'Kankasının aşkını çaldı' şeklinde haberlerin yapılmasına neden olmuştu.
Ayrıldıktan sonra yine ara ara da olsa görüşmeye devam etmişlerdi.
Bu iddiaların ardından Ece Erken Twitter hesabından şöyle bir açıklama yapmıştı; 'Londra'ya kalabalık arkadaş grubumla geldim ve de bahsedilen restaurantta kalabalık arkadaş grubumuzla yemek yedik! Benim kaldığım otel de yazılan otel değildir. Magazinci arkadaşlarıma bir telefon kadar yakınım, ararsanız sevinirim. Sizden daha çok istiyorum artık yanımda birini görmeyi. Londra'dan sevgilerle...'
Bu iddiaların ardından da Ece Erken 'Yorum yazan namus abidelerine ithafen; İzmir'e ailemle geldim. Nazım Bey geçen ay boşandı. Ve iki yıl önce açılan dava geçen ay sonuçlandı. Nazım Bey bekar bir erkek. Benim evli erkekle olmayacağımı bilen bilir. Sadece konuşuyoruz. Erkek arkadaşım olup olmayacağına izninizle o bekar ben bekarım karar verme hakkına sahibim.' açıklamasını yapmıştı.
Şeyma Subaşına metres diyoruz ama bu kadın Şeymadan daha beter bence.. Nerde ilşikisi olan adam var gidip onların metresi olmuş. Onu geçtim yakın arkadaşlarının sevgilililerine bile göz koymuş.Bence bu kadının arkadaşları kocalarını sevgililerini bu kadından uzak tutsun jkfbn
kim ahlaktan söz ediyorsa,en ahlaksızı odur..
Bu kadın "Erkek milleti değil mi hepsi aynı" dese inanırım, zira tecrübe edindiği denek sayısı bir hayli fazla, tabiri caizse gördüğü erkek sineğe bile yapışacak potansiyelde. Ece sen ne geniş bir insanmışsın. Saygılar.