Yarını Yok Konusu Nedir? Yarını Yok Filmi Konusu Nedir?

2017 yılında yayınlanan Yarını Yok filminin yönetmen koltuğunda Brian Smrz otururken filmin senaryosu ise Zach Dean, Jim McClain ve Ron Mita kaleminden çıkmıştır. Bu akşam SHOW TV ekranlarında yayınlanacak filmin başrollerinde ise Ethan Hawke , Xu Qing , Paul Anderson , Liam Cunningham ve Rutger Hauer gibi başarılı oyuncular var. Peki Yarını Yok filmi konusu nedir? Yarını Yok oyuncuları kim? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Yarını Yok Konusu

Travis Conrad, bir kiralık katildir. Kendisine verilen son işi sırasında öldürülür; fakat tam 24 saat sürecek olan bir görev için gizemli bir şekilde diriltilir. Travis'in koluna bir geri sayım sayıcı yerleştirilmiştir. Sayaç sıfıra ulaşana kadar kendisine verilen görevi tamamlaması gerekir, yoksa ölecektir. Travis, kendisine verilen bu bir günde hem görevini tamamlamak hem hayatına mal olan insanlardan intikam almak için çabalar.

4 kez Oscar adaylığına layık görülmüş olan Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Brian Smrz oturuyor.

Yarını Yok Oyuncuları

  • Ethan Hawke , Travis Conrad olarak

  • Xu Qing Lin olarak

  • Liam Cunningham Wetzler olarak

  • Rutger Hauer Frank olarak

  • Paul Anderson Jim Morrow olarak

  • Tyrone Keogh Keith olarak

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap