Düzce Depreminin Yıl Dönümünde: Tüm Türkiye Tatbikat Yapacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Afet İletişim Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu. Soylu, 12 Kasım'da tüm Türkiye’de tatbikat yapılacağını dair vatandaşları uyardı.

Düzce depreminin yıl dönümünde yapılacak.

Bakan Soylu, Düzce depreminin 23. yıl dönümünde ve depremin gerçekleştiği saatte, ülke genelinde yapılacak tatbikat hakkında bilgi verdi.

Süleyman Soylu’nun açıklamaları şu şekilde;

“12 Kasım 18.57’de ülkece tatbikat yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek.”

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
01.11.2022

Durduk yere iş çıkartma amk ya, kimseye eğitim verdin mi? Kamu spotu yaptın mı? Haber yaptın mı? Kimseye duyurdun mu? Yok! Kemal bey sana laf attı diye iş yapıyor gibi görünmek için "gündemde ne var ne uydurabiliriz" diye iş çıkardın durduk yere. Adam akıllı işinizi yapın, illaki birinin sopayla dürtmesi mi gerekiyor?!

01.11.2022

tüm ülke toplanma alanlarına! pardon AVM'lere. bir anlık toplanma alanlarının AVM'ye çevrildiğini unutmuşum.

01.11.2022

Yarın öbür gün kesin gözüyle bakılan Marmara depremi olsa kayıpları en aza indirmek hatta hiç kayıp vermemek için gerekli hiçbir çalışma yapılmazken tatbikat yapmışsın yapmamışsın kime me faydası var allasen

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ