Yarın Okullar Tatil mi? 7 Şubat 2022 Pazartesi Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

Soğuk hava yurt genelini etkisi altına aldı. Yarın ilk ders zili çalacak fakat artan koronavirüs vakaları ve yoğun kar yağışı nedeniyle kafalarda bazı soru işaretleri var. Hem öğrenciler hem de veliler '15 tatil uzatıldı mı, okullar yarın açılıyor mu?' sorusu yine öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. Peki 7 Şubat 2022 yarın hangi ilde okullar tatil edildi? İşte merak edilenler...

7 Şubat 2022 Pazartesi okulların açılacak olması nedeniyle kar yağışının olduğu illerde yarın okullar tatil mi, yarın okul var mı? Hangi ilde yarın okullar tatil edildi? soruları da hem öğrenciler hem de veliler tarafından merak ediliyor. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları okullarda yüz yüze eğitime engel oluyor.  Yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar da tatil edildi. Peki hangi ilde okullar tatil edildi?

Isparta'da Okullar Tatil Edildi!

7 Şubat 2022 Pazartesi Isparta’da kaç gün okul tatil? Isparta İl Hıfzıssıhha Kurulu Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında toplandı. Kent genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma olaylarının gelecek hafta da devam etmesi riskinin bulunduğu ifade edildi. İl Hıfzıssıhha Kurulu, 7 Şubat tarihinden itibaren 5 gün süre ile anasınıfı, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okulları ile birlikte rehabilitasyon merkezleri ve kreşlerin yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimin yapılmasına karar verdi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Isparta'da Okullar Tatil mi, Kaç Gün Tatil? Yarın 7 Şubat Isparta'da Okullar Tatil mi Edildi?
Yarın Okullar Açılacak mı, Yarın 7 Şubat Okul Var mı? 15 Tatil Uzatıldı mı, 2022 Yarıyıl Tatili Bitti mi?

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!