Yarım Saatte Tanımadığı 3 Kişiyi Bıçakladı, "Ben Yapmadım" Dedi

Bursa'da yarım saat içerisinde tanımadığı 3 kişiyi bıçaklayarak, yaralayan İdirs D. (25), adliyeye sevk edildi. İdris D., basın mensuplarının 'Neden yaptın?' sorusuna, “Ben yapmadım, ben bilmiyorum” yanıtını verdi.

Olay, dün, Osmangazi ilçesi İntizam Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İdris D., kaldırımda oturan Koray B.'nin yanına gelerek, telefonu ile cüzdanını istedi. Tepki gösteren Koray B. ile İdris D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İdris D., Koray B.'yi 2 yerinden bıçaklayıp, kaçtı. İdris D., metroda girerek, izini kaybettirmek istedi. Ancak bu sırada metrodaki güvenlik görevlisi Abdullah Y. ile tartışmaya başladı. İdris D., Abdullah Y.’yi de bıçaklayarak, yaraladı. Kaçmaya devam eden İdris D., son olarak yoldan geçen ve içinde müşteri olan taksiye bindi. İdris D., “Neden bindin?” diye soran müşteri Ümit P.’yi göğsünden bıçakladı. Yaralılar olay yerlerine sevk edilen ambulanslarla farklı hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Abdullah Y. ve Ümit P.’nin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan İdris D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkarıldığı sırada basın mensuplarının 'Neden yaptın?' diye sorduğu şüpheli, “Ben yapmadım, ben bilmiyorum” dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Televizyon Spikerleri Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu Gözaltına Alındı
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
YORUMLAR
18.03.2021

Gbtsine bi bakın kesin 10 ayrı suç dosyası vardır. Muhtemelen bu da bahçeli denen götverenin pandemi nedeniyle dışarı saldığı suçlulardan biridir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ