Yarı Hollandalı Kadının Türkiye-Hollanda Arasındaki Kültür Farkları Videosu!

Nynke Norberhuis isimli yarı Hollandalı yarı Türk kadın kültür farklılıklarını anlattı. Oldukça fazla kültür farkının olduğunu söyleyen Nynke'den o farkları dinliyoruz.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
06.07.2018

Canim arkadaşlarım. Videodaki kadın benim. Sunu söylemek istedim, benim amacim kotu biri degil, sadece kültür farkliklari göstermeye calisiyorum ve Turkiye hakkında kesinlikle kotu bir şey söylemiyorum. Turkiyeyi çok seviyorum ve yıllarca Turkiyeye gidip geliyorum. Bir de ben yari Turk degilim, Hollandaliyim, annem babam dedelerim babane anane hollandali, hepsi Hollandali :) Turkceyi cok sevdigim icin öğrendim. Beni buradan: https://www.youtube.com/channel/UCaI7_7fqDHRwL-ZT9vFLqQQ bulabilirsiniz. Hepinizi çok seviyorum ve izlediğiniz icin teşekkür ediyorum! Sevgiler, Nynke

05.07.2018

Keşke biraz objektif olup kendi ülkesindeki sorunlardan da bahsetseymiş... Ayrıca Hollanda suç oranı düşük bir ülke, tabii ki bir anne çocuğunu rahatça bırakabilir. Burada arkamızı dönsek çocuğu bulamayız! Bunun nesi kötü ve tuhaf gelmiş kaçırdım ben orayı.

06.07.2018

Kız Türklerin linç kültürünün de farkında olacak ki 2-3 kez ''nolur beni yanlış anlamayın, kötü demiyorum'' diyor:D Bacıımmm bacıımmm bana bak, biz kendi içimizde %51-%49 olarak ayrılsak da başkalarına karşı %100 oluyoruz. Adamı donuna sıçırtıp Çin Seddi yaptırırız biz valla. Adamın asabını bozmayın leyynn.

06.07.2018

Allahda seni güldürsün :)))

TÜM YORUMLARI OKU (9)