Yargıçtan Tecavüz Mağduruna: 'Size 150 Bin Dolar Verse Cezasının Hafifletilmesini Kabul Eder misiniz?'

ABD'nin Louisiana eyaletinde görülen bir tecavüz davasında yargıç, mağdura 'Size 150 bin dolar verse cezasının hafifletilmesini kabul eder misiniz?' diye sordu. 

Savcı ve avukatlar da dahil, herkesi şaşkınlığa uğratan bu teklif, ismi açıklanmayan mağdur tarafından reddedildi. 

Mağdur, yargıcın 'ilginç teklifini' reddetti

BBC Türkçe'nin haberine göre, ABD'nin Louisiana eyaletinde görülen bir tecavüz davasında, yargıç Bruce Bennett mağdura 'Size 150 bin dolar verse cezasının hafifletilmesini kabul eder misiniz?' sorusunu yöneltti.

'Benden çaldığı yılları hapiste geçirmesini istiyorum'

Tecavüz mağduru kadın, yargıca 'Hayatımın yarısını bununla mücadele için harcadım. Benden çaldığı yılları hapiste geçirmesini istiyorum' ifadesini yöneltti.

Saldırgan 12 yıl ceza aldı

Washington Post'un The Advocate sitesine dayandırdığı haberine göre yargıç Bennett, mağdura yönelttiği ilginç teklife olumsuz yanıt almasının ardından, tecavüzle yargılanan Sedrick Hills'in 12 yıl hapis cezasını açıkladı.

'Mağdura bir şekilde yardım etmeye çalışmış olabilir diye düşünüyorum'

Bölge Savcısı Hillar Moore, Washington Post'a meslek hayatı boyunca ilk kez böyle bir teklife tanık olduğunu belirterek 'Yargıcı tanıyan bir kişi olarak, mağdura bir şekilde yardım etmeye çalışmış olabilir diye düşünüyorum' diye konuştu.

Yargıç Bennett, gerekçeli kararında 45 yaşındaki sanık Sedrick Hills'in ağır bir trafik kazasında yaralandığını belirterek 'Sanık, kaza davasında alacağı tazminatla hapishaneden bir servetle çıkarken mağdurun duygusal yaraları için tazmin edilmemesi adil olmayacaktı' dedi.

Popüler İçerikler

Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
YORUMLAR
12.11.2019

yorumlarda herkes 12 yılı az bulmuş. Haklılar bence de az. Bizim ülkeyi düşününce hiç yoktan iyidir diyorum sadece. Malum bizimkiler cezasız serbest bırakılıyorlar...

12.11.2019

12 yıl mı? Ulan sapığın biri beş dakikalık zevk için birinin tüm ömrünü alıyor, mağdurun ömrü boyunca onun hapiste olması gerek, başka mağdurlar olmaması için de asla çıkmaması gerek.

13.11.2019

12 yıl az tabii ki; ancak Türkiye ile kıyaslandığında ne kadar müthiş geliyor... Ağlanacak haldeyiz gerçekten..

TÜM YORUMLARI OKU (8)