Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan Yeni Programının Adı Olan Afara Kelimesinin Hikayesini Anlattı!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinin Eren komiser rolüyle son dönemlere damgasını vuran Uğur Aslan, yakında başlayacak olan eğlence programının heyecanı içinde! Cuma gecesi başlayacak olan programının adının nereden geldiği ise merak konusu... Peki Afara ne demek? Gelin hep birlikte Afara'nın anlamını Uğur Aslan'dan öğrenelim!

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar ve Ali Seçkiner Alıcı ile birlikte Yargı dizisinde yer alan Uğur Aslan, yeni bir heyecan peşinde.

Uzun süredir Afara ismi ile arabesk müzikali programları düzenleyen Aslan, şimdi bu müzikali Kanal D ekranlarına taşıyor!

Cuma gecesi Kanal D ekranlarında başlayacak olan müzikal programı Afara'nın kelime anlamı çok merak ediliyordu. Gelin Afara'nın anlamını Uğur Aslan'dan öğrenelim!

Meğer Afara, Uğur Aslan'ın lakabıymış! 'Yeni programımız hepimize hayırlı olsun. Tabii ki inanılmaz heyecanlıyım. Benim lakabım olan Afara’nın bir gün böyle bir hikâyeye döneceği hiç aklıma gelmezdi.' diyerek heyecanını dile getiriyor.

Annesi ve babasının, kendisine Afara diyerek seslendiğini söyleyen Aslan 'Anacığım ve babacığım nurlar içinde uyusun, ne iyi etmişler de beni Afara diye sevmişler. Bu hikayeyi onlara borçluyum.' diyor.

'Onlarla başladığım bu hayat hikayemin her anını tadına vara vara ve can cana paylaşmaya geliyoruz.' diye ekliyor.

Dilimize Arapça/Farsça'dan geçtiği düşünülen kelime 'Harman yerindeki hububatın taş ve toprakla karışık kalıntısı', 'Bahçe ve bostanlardaki kalıntı, bir şeyin en son kalan döküntüsü', 'Tütün tozu, ufalanmış tütün' anlamlarında kullanılır.

Ayrıca 'Yaramaz, yaramazlık' anlamlarına da gelir.

Demek ki Eren komiserimiz, Afara lakabını almak için biraz yaramazlık yapmış 😂 Bu vesile ile kendisine yeni başlayacak olan Afara programında başarılar diliyoruz.

Afara Cuma akşamı 00:15'te Kanal D ekranlarında!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan'ın Sunacağı Eğlence Programı Afara'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!
Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun Erkek Kardeşi ile Birlikte Aynı Dizide Oynadığı Ortaya Çıktı!
6 Aylık Eşinden Sıkılıp Ayrılmak İstediğini Söyleyen Adam Fulya Öztürk'ten Onu Tekrar Evlendirmesini İstedi!
Sadakatsiz'in Asi Ali'si Alp Akar'ın 4 Yaşındayken Rol Aldığı Efsane Diziyi Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
15.04.2022

Afara lakabı ile sayın Uğur Arslan'ın yaramazlık yaptığı kanısına nasıl vardınız anlayamadım?! Afara demek bir ürünün son kalıntısı demek biz de son doğan çocuklara da benzetme yapılır afara denir. Uğur bey de ailesinin 9. Ve son çocuğu yani tam bir afara 🤗 ben gibi..

15.04.2022

Yaramazlık ne alaka son çocuklar öyle sevilir yani tekne kazintisi gibi benim gibi 8.ve son çocuk afarayim bende

16.04.2022

Evden çevrimiçi çalışmaya başladım, haftada 3000 € 'dan fazla kazanıyorum. Şaşırtıcı bir şekilde, ihtiyacı olan tek şey kolay yazma ve internet erişimi. Bu iş gerçekten inanılmaz ve bana her gün büyük bir gelir payı sağlıyor. En iyi sonucu alacağınızdan eminim. Herkes buradaki detayları takip ederek bu işi alıp para kazanmaya başlayabilir... ............................ J­­­­o­bzC­­a­­­r­t.C­­OM

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ