Yargı 60. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, dün akşam 60. bölümüyle ekranlara geldi. Ay Yapım imzasıyla ekranlara taşınan Yargı'nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıyor. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı dizide Ceylin ve Ilgaz'ın yaşadığı birbirinden zorlu olayları izliyoruz. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Yargı son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Yargı son bölümde; Ilgaz'a sistematik bir iftira atmaları son hızla tutuklanmasına sebep olur. Bu zamana kadar dürüstlüğünden ve doğru bildiklerinden asla ödün vermeyen Ilgaz için ise bu suçtan aklanmak son derece önemlidir.

Yekta ise Ömer'in gerçek hikayesinin peşine düşmüştür. Fakat peş peşe yakaladığı yalanlar ile en büyük tehlikenin kendi ardında olduğunu fark eder.

Ceylin ise Ilgaz'ın yokluğunda Eren ile işbirliği yapmak zorunda olduğu düşüncesine kapılır. Bu sırada Ömer de işlediği suçların ve attığı iftiraların ardından kendi ismini silmekle uğraşmaktadır.

Ilgaz'ın dosyasını Turgut Ali ve Özcan savcı yürütürken, büyük bir usulsüzlük olduğu ortaya çıkar. Olay basına yansıdıktan sonra hemen bir iddianame hazırlamaya başlarlar. Bu hız ise Ilgaz ve Ceylin'i ardından herkesi büyük bir şüpheye sürükler.

Diğer bir yandan Ceylin için baroya şikayette bulunulur. Ilgaz'ın yokluğunda davasını yürütmek, delillerin hepsini takip etmek ve onu oradan çıkarmak isteyen Ceylin için ise bu durum çıkmaz yola gider. Düşman artık resmen ensesindedir ve Ilgaz'ı bir an önce oradan çıkarmalıdır.

Yargı Bir Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Ilgaz’ın sevdiklerine yapılan tehditleri bir an önce sonlandırmak için aldığı karar, onu büyük bir iftirayla karşı karşıya bırakmıştır. Ailesinin hayatını kurtarmıştır ancak şimdi de mesleği ve inandığı bütün değerler tehlikededir. Onu karalamak için ince ince döşenmiş yolların sonu acaba nereye çıkacaktır? Başsavcı vekili olarak gelen Turgut Ali’nin karşısına hiç hesapta yokken en güvendiği savcılardan biri olan Ilgaz’ın dosyası gelmiştir. Ancak bu dosyaya bakmakla görevlendirilen ve oldukça ters biri olan Özcan savcı ile de ortak çalışmak zorundadır. Ilgaz’ın suçlu olduğuna dair teker teker ulaşılan delillerin sağlamlığı, aksini canla başla ispatlamaya çalışan Ceylin’e iki savcının da inanmasını imkânsız hale getirmektedir.

Öte yandan Ceylin Ilgaz’ı tutuksuz yargılatmak için elinden geleni yaparken yine bütün aile ona yardım etmek için hazırdır; Merdan ve Metin şüphe oklarının işaret ettiği Eyüp’ün kim olduğunun peşine düşecektir. Ancak Yekta’nın bu sefer de Ceylin’e sürpriz bir teklifi vardır, rüzgâr herkes için bambaşka bir yerden esmeye başlamıştır. Ilgaz ve Ceylin’in bütün umudu Ceylin’in savunmasındadır; ancak zamanın onlara ne getireceği her zamanki gibi belirsizdir.

Detaylar burada:

Yargı 59. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yargı 60. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yargı 58. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı