Yargı 59. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D'nin büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekranlara geldi. Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi, ilginç olayları ekrana sunuyor olmasıyla dikkat çekiyor. Savcı Pars'ın öldürülmesi sonucu Ceylin ve Ilgaz'ın ilerleyeceği yol merak ediliyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Yargı son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Yargı son bölümde; sevdiklerini yapılan hayati tehlikelere son vermek isteyen Ilgaz'ın alacağı karar, büyük bir iftira ile karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Ailesinin hayatını kurtarırken mesleğini ve inandığı değerlerini tehlikeye atmıştır. Başsavcı vekili Turgut Ali ise Ilgaz'ın dosyasının önüne gelmesi ile şaşkına dönmüştür. Çünkü Ilgaz, en güvendiği savcılardan biridir.

İşleri karıştıran nokta ise Ilgaz'ın dosyasına son derece ters olan savcı Özcan ile birlikte bakmak zorunda kalmasıdır. Ilgaz'ın suçlu olduğuna dair deliller gittikçe sağlamlaşırken, Ceylin onun suçsuz olduğunu kanıtlamak için çabalamaktadır. Fakat deliller Ceylin'e inanmalarını zorlaştırmaktadır.

Ilgaz'ın tutuksuz yargılanması için uğraşan Ceylin'e bütün aile yardım etmek için hazırdır. Şüpheli olarak tüm oklat Eyüp'ü göstermektedir ve Metin ile Merdan, onun kim olduğunu bulacaktır.

Aynı esnada Yekta, Ceylin'e beklenmedik bir teklif sunacaktır. İşler herkes için karmakarışık bir hal alırken, Ilgaz ve Ceylin tamamen Ceylin'in savunmasına güvenmek zorunda kalır.

Yargı Bir Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Pars’ın kayboluşunun ardındaki dehşet ve Igor’un tehdidi, bugüne kadar Ilgaz’ın omuzlarına binmiş en büyük yüktür. Hızlı hareket etmek zorundadır, kimsenin kılına zarar gelmeden ailesini ve arkadaşlarını güvende tutmak için radikal bir karar alır. Ancak tehdidi sonsuza dek yok etmek için asıl Igor’un maşası olan tetikçiyi bulmak zorundadır. Bu yoldaki en büyük destekçisi yine Ceylin’dir, onun sıkışmışlığı ve çaresizliğini çözebilmek için elinden geleni yapar.

Pars’la ilgili ortaya çıkan gerçek, başta Derya olmak üzere herkesi derinden yaralar ve yıkar. Olanları öğrenen Yekta, Ilgaz ve Ceylin’le olan savaşında yeni kartlar açmaya hazırlanırken, bu hamlesi üzerine kurulan planlardan habersizdir. Turgut Ali’nin ise Ilgaz’a yardım etmek, onu ve ailesini güvende tutmak için farklı yöntemleri vardır. Igor’un tetikçisini bulmak için çabalarken çarptıkları duvarlar Ilgaz ve Ceylin’i umutsuzluğa boğar. Ancak hiç ummayacakları birinden gelen yardım teklifi, Ilgaz’ı sevdikleri ve mesleği arasında riskli ve tehlikeli bir tercihe sürükler. Üstelik bu tercih Ilgaz ve Ceylin’in hayatında yeni bir mücadelenin başlamasına sebep olacaktır.

Detaylar burada:

Yargı 58. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yargı 59. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yargı 57. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı