Yargı 58. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, dün akşam 58. bölümüyle ekranlara geldi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı aksiyon dolu drama dizisinde, Ceylin ve Ilgaz'ın inanılmaz olaylar içerisinde kaldığı fakat birbirlerine ve aşklarına tutunduğu bir aşkı da izliyoruz. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Yargı son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Yargı son bölümde; Pars'ın kaybolması ve Igor'un tehditleri Ilgaz'ın üzerine çok büyük bir yük bindirir. Ilgaz şu saatten sonra hızlı aksiyon almak zorundadır.

Kimseye bir zarar gelmemesi için ailesini ve arkadaşlarını güvende tutabilmek adına radikal bir karar almak zorunda kalır. Fakat bu tehdidin sonsuza kadar yok olması için Igor'un maşası olan tetikçiye ulaşması gerekmektedir.

Ilgaz'ın her zaman olduğu gibi bu durumda da en büyük destekçisi Ceylin olur. Onu içinde bulunduğu durumdan en az hasarla çıkarmak için elinden geleni yapar.

Parsla ilgili ortaya çıkan gerçekler ise başta Derya olmak üzere herkesi yerle bir eder. Yekta'nın öğrendikleri, Ilgaz ve Ceylin'e karşı açtığı savaşta yeni kozlarını oluşturacaktır.

Turgut Ali ise Ilgaz'a yardım etmek ve ailesini güvende tutabilmek için planları vardır. Igor'un tetikçisine ulaşamamak hepsinin moralini bozsa da, beklemedikleri anda bir yardım eli onlara uzanacaktır.

Yargı Bir Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Anemon operasyonunun kaotik bir hal alması herkesi “güven” konusunda büyük bir tedirginliğe sokmuştur. Ardı arkası kesilmeden gelen ölüm haberleri, Ilgaz ve Ceylin cephesinde sürekli yeni kararlar ve bu kararların sonuçları ile yüzleşmeyi gerektirecektir.

Başsavcının boşluğu bir vekil başsavcı ile kapanırken gelecek yeni kişi herkeste bir merak konusudur. Zaten Pars’a bir türlü ulaşamayan ekip için önemli olan; bulunan yeni delilin peşine düşmek kadar Derya’yı da sakin ve olayların dışında tutabilmektir. Ceylin ile birlikte Kesik cinayetinin delillerinin karartılmasında büyük bir rol oynayan Osman’ı bir telaş sarmıştır. Diğer taraftan Çınar ise verdiği tüm kararların arkasında bütün inadıyla durarak özellikle Tuğçe ve Parla’yı çileden çıkarmaktadır. Yekta-Ömer bağı ise her geçen gün güçlenmektedir. En yakınlarına kadar ulaşan tehditlerle ve ilişkileriyle bir başa çıkma biçimi olarak Ilgaz da Ceylin de anlaştıkları gibi kendi yöntemleriyle, kendi yollarından yürümektedirler. Günün sonunda yolun ucunun her ikisi için de aynı yere vardığı için yüzleşmekten kaçamayacaklardır.

Detaylar burada:

Yargı 57. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yargı 58. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yargı 56. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!