Yargı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Fragman...

Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Son dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı'nın son fragmanında; Ilgaz ve Ceylin'in bilgisayar parolası üzerine yaşadıkları gerilim dikkat çeker. Ilgaz, Ceylin'in bir şeyler sakladığından şüphelenir. Yekta'nın duruşmasına giren Pars; tutuklu yargı isteğini mahkemeye sunar. Ceylin ve Ilgaz'ın arası ise geriliyor.  İşte Yargı 22. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun bulunduğu Yargı, yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Vatandaşlar, Yargı son bölümde yaşananları merak ediyor. Kısa sürede reytinglerin zirvesine oturan Yargı 22. bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yargı 22. Bölüm Özeti: Yargı Son Bölümde Neler Oldu?

Pars, şimdiye kadar inandığı ve yardım ettiği Ilgaz ve Ceylin’in, genişleyen dava kapsamında kendi yakınlarına da sıçramasıyla iyice köşeye sıkışır. Pars bu noktada ortaya çıkan yeni deliller ve gelen itirafla sarsılacak, kendi adalet terazisini dengelemekte zorlanacaktır.

Gitgide kendilerini hiç tanımadıkları bir ağda bulan gençleri içinden çıkamayacakları, tırmanmaya çalıştıkça daha sert ve zor zamanlar beklemektedir. Bu kuyuda kendi başlarına çırpınışları bu kez yeterli olmayacak gibi gözükmektedir.

Adalet arayışında birlikteyken güçlü ve yenilmez olan Ilgaz ile Ceylin ikilisini büyük duruşma günü beklemektedir. Duruşmanın safları iyiden iyiye belli olurken, ortaya yeni çıkacak deliller her iki tarafı da şoke edecek, mahkeme sonrası verilecek karar ikilinin ilişkisi için bir dönüm noktası olacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yargı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Fragman...

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler