Yardımsever Türk İnsanından İçinizi Isıtacak Bir Deney: 'Öğrenciyim, Akbil Basar Mısınız?'

Öğrenci olduğunu söyleyen birisi sizden onun için akbil basmanızı istese tepkiniz ne olurdu? Yardım eder miydiniz, yoksa bir yalan bulup geçip gider miydiniz? Bakalım yardımsever Türk insanı yolda kalmış bir öğrenciye nasıl tepkiler vermişler?

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
14.12.2018

Ben birebir yaşadım . Kartım yoktu rica ettim öğrenciyim basar mısınız lütfen? parasını verebilirim dedim . Koca araçta herkes dinledi ve kimse oralı olmadı, en sonun bir teyze bastı o da parayı aldı cebe attı yinede sağolsun tabi. Bir keresinde de yine kartımı başka ilde unutmuşum ayn şekilde rica ettim kimse oralı olmadı, şoför de bana “10 lira bir basımlık al, nolcak “ dedi amk öğrenciyim öğrenci! 10 lira bir otobüs yolculuğu için ne demek! Herkes için tek seferlik çok pahalı bir ücret zateb. KISACASI MİLLET OLARAK ESKİSİ GİBİ DEĞİLİZ ! İNANMIYORUM YARDIM SEVERLİĞİNE...

14.12.2018

Bir keresinde de dolmuş sırasının kenarında durup öyle bakan bir çocuk vardı. Dolmuş muavinine param yok binebilir miyim dedi. Adam da otobüse bin biz alamayız parasız dedi. Ben de bin sen ben öderim dedim. Bir baktım gitti duvar dibinden poşetlerini aldı. Bir sürü Lc Waikiki poşedi. Param yok diyorsun bir dünya alışveriş yapmışsın dedim. Cüzdanını açtı bak TL yok dedi cüzdanında dolar ve euro olarak belki 600-700 lira vardı. Uyanığa bak. Taksim meydanındasın be her yanın döviz bürosu.

14.12.2018

Ben olsam ben de güvenmem. Böyle numara yaparak karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan tip çok çünkü. Yoksa ne olacak 3-5TL'den. Günahı duygu sömürüsü yapanların boynuna.

TÜM YORUMLARI OKU (14)