Yarbay Olduğunu İddia Ederek Kontrol Noktasındaki Polise Hakaret Etti: 'Maaşın, Ederin Kaç Para?'

Koronavirüs nedeniyle şehirlere giriş çıkış yapan neredeyse her aracı kontrol eden polislerle kendinisinin yarbay olduğunu iddia eden bir kişi arasında yaşanan tartışma sosyal medyada yayıldı. Olayda kendisinin yarbay olduğunu söyleyen şahıs araç kontrolü yapan polislere hakaretler yağdırdı. 'Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?' diyen kişi hakkında adli soruşturma başlatıldı. 

31 Mart'ta Bursa İzmir-Bursa otoyol girişinde meydana gelen olayda yol kontrolü yapan polisler bir aracı durdurdu. Trafik polislerinin 'nereden geliyorsunuz?' şeklinde soru sorduğu bir kişi önce asker olduğunu belirtti, sonra da polislere hakaret etmeye başladı.

"Ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor?"

Durdurulduğu için tartışmaya başlayan şahıs, polis memuruna hitaben 'Komiserlere dahi askerlik yaptırdım.' dedi. Emniyet mensubunun 'Ben de askerlik yaptım, hem de şerefli bir şekilde' cevabı üzerine 'Ben yarbayım, ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor. Bugüne kadar askerlik yaparken iyiydi. Bu kadar mı kaldı geriye.' dedi.

"Aramızda kaç gömlek var?"

Polis memurunun bu sözlere tepki göstermesi üzerine de bir amir gibi 'Bağırma, sesini çıkartma benim yanımda. Yarbayım ben yarbay.' şeklinde cevap veren şahıs daha sonrada 'aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?' sözleriyle hakaretlerine devam etti.

Bursa Valilinden açıklama

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yaşanan olayın videosunun sosyal medyada paylaşıması ve tepki toplaması ardından Bursa Valiliğinden bir açıklama geldi. Kendinin yarbay olarak tanıtan kişi hakkında soruşturma başlatıldığı söylenen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'07.04.2020 günü sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yol kontrol uygulama noktasındaki polis memurları ile yarbay olduğunu iddia eden araç sürücüsü arasındaki hakaret içerikli tartışmanın, ilimiz İzmir-Bursa Otoyolu Gişeleri'nde bulunan Polis Uygulama Noktası'nda 31.03.2020 tarihinde meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adli, Valiliğimiz tarafından da idari soruşturma başlatılmıştır.'

Popüler İçerikler

Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
YORUMLAR
07.04.2020

Kışlalar bunun zihniyetindeki adamlarla dolu. Herife bak amk bir de sivilde millete askerlik yaptıracak. Ego böyle birşey işte...

07.04.2020

YALANINI SİKİM,O SAÇLA YARBAY MI OLUR AMK,KESİN EMEKLİ YA DA İHRAÇTIR,YA DA DEZENFEKTAN İÇMİŞTİR.

07.04.2020

Yarbayda olsan kurallara göre hareket edeceksin yok öyle yağma. Ayrıca al o kazandığın parayı sok bir tarafına görgüsüz pezevenk

TÜM YORUMLARI OKU (66)