“Yaratıcı Fikirleri ve Azmiyle Hayallerinin Peşinden Koşmaya Çalışan Bir Girişimci Nasıl Kaçırılır?” Sorusunun Cevabı Burada!

Twitter'dan emel9434 özgün olmak, yeni fikirler üreterek topluma yön vermek, farkındalığı artırmak ve işleri kolaylaştırmak adına hayallerinin peşinden koşan bir adamın hikayesini anlattı. Zaman zaman sevindiğimiz, zaman zaman üzülüp kızdığımız bu 'flood'un sonunda bakalım bu adamın kim olduğunu bulabilecek misiniz?

Türkiye'de girişimci olmak ve hayallerinin peşinden gitmek isteyen bu adamın kim olduğunu biliyor musunuz?

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.03.2018

Size bi şey söyleyeyim. Türkiye'de ne zaman böyle girişimcilikle ilgili bi hikaye okusam aklıma devrim arabalarının akıbeti gelir. Benzin koymamışlardı da araba gitmemişti. Sonra proje çöp olmuştu. İşte Türkiye'nin arabası öyle. Asla gitmez, gitmeyecektir. Ses getiren bi iş yapmak istiyosanız bu ülkeden gidin. Fikirleriniz benzini konmayı unutulmuş araba gibi yolda kalmasın istiyosanız arkanıza bakmayın. Çünkü Türkiye'nin kaderi bu. Değiştiremezsiniz. Yok arkadaş, ben azıcık aşım ağrısız başımla gemimi yürütmeye bakarım. Öyle devrim yaratacak bi fikrim de yok diyosanız gitmenize gerek yok zaten. Ancak şunu bilin ki burası büyük fikirlerin öldüğü yerdir. Güvendiğiniz bi fikriniz varsa burda sakın durmayın. Vakit harcamış olursunuz.

comodo adlı şirket ceo'su melih abdulhayoğlu

11.03.2018

Bence de.. COMODO kurulu bilgisayara virüs bulaştırabilene amerikada 500$ Türkiye'de 500 TL veriyor. Öyle de iddialı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ