Yaramazlık Yaptığı Gerekçesiyle Babası Tarafından Boğularak Öldürülen Minik Kuzey Efe ve Annesinin Yaşadıkları İçinizi Sızlatacak!

Adaletin bu mu Türkiye?

4 yaşındaki öz oğlu Kuzey Efe'yi 'yaramazlık' yaptığı gerekçesiyle boğarak öldüren Hüseyin Ersezgin 'suçun niteliği, suç vasfının değişme ihtimali' ile birlikte tutuklu kaldığı süre öne sürülerek 4 ayın ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Balıkesir'de yaşayan Hüseyin Ersezgin, 2018 yılının Şubat ayında otomobilde yaramazlık yaptığını söylediği oğlu Kuzey Efe'yi boğarak öldürdü. Suçunu itiraf etti, müebbet hapse çarptırıldı, üst mahkeme ise otopsi raporuna rağmen babayı serbest bıraktı.

Ayrıntılar burada: 👇

Eski Eşi Korku İçinde: Çocuğunu 'Boğarak Öldürmekten' Müebbet Alan Baba, 4 Ay Sonra Adli Kontrol Şartıyla Serbest

Olayın ardından boşanan ve eski eşi tarafından tehdit edilen Kuzey Efe'nin annesi Melis Akpınar, Twitter'dan sesini duyurmaya çalışıyor. Adalet arayışındaki acılı anne süreç boyunca yaşananları bir paylaşımla anlattı.

Bir kampanya başlatan ve adalet arayan Melis Akpınar'a destek olmak için imzayı buradan atabilirsiniz...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
29.07.2019

Bence öldürme sebebi yaramazlık değil , bu da araştırılmalı. Bu çocuk o arabada ne gördü de öldürüldü?!.

29.07.2019

ulan pucca hapis cezası aldı biton insan yok özendirmiş yok bilmem ne haketti flan yazdı o haberlerin altına. ya bu ülke de cocugunu bogan adam serbest kalıo lan siz ciddiyetin farkndamısınız ? kız uyusturucuyla ilgili iki cümle yazsa nolur onu okuyan salak gidip uyusturucu alsa nolur ? 7 sene ceza aldı 5 sene yatarı var 66 bin para cezası ödicek ama cocugnu bogan serbest hemde itiraflı ispatlı olmasına rağmen. ülke muhalifleri hapse atabilmek icin katilleri yargılamıyo baska acıklaması yok. o durumdayız.

29.07.2019

Nasıl bir sinir halidir nasıl bir hırstır bir çocuğu boğacak kadar. Bir türlü aklım almıyor. Ben çocuklarıma ne kadar kızarsam kızayım vurmaya bile kıyamıyorum boğarak öldürmek nedir. Peki bu çocuk katilini serbest bırakmak, diğer çocuğu ile görüşmesine izin vermek. Ülkenin adalet sisteminin komple değişmesi gerekiyor. Bir kaç düzenleme ile bu iş olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (38)