Yaralı Dostuna, Bir Annenin Çocuğuna Gösterdiği Saf ve Karşılıksız Sevgi Gibi Sevgi Gösteren Köpek

Düşerek yaralanan insan dostu için gösterdiği sevgi gösterisiyle bu köpek hepinizin gözlerinden kalpler fışkırtacak! Ekiplerin yaralı adama müdahalesi sırasında yerinde duramayan köpek soluğu bir anda insan dostunun yanında alıyor. Hareket etmeden yatan adamın ise köpeğine dokunarak teselli etmesi ise muhteşem! 😍

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
30.12.2018

😢😢Benim köpek fobim var, ama inanın bunu söylerken utanıyorum ve onları çok seviyorum bazen cesaretimi toplayıp bir tanesini sahiplenmek istiyorum. Özellikle bu son dönemlerde çok istiyorum ah işte o fobimi yenebilsem. Kıyamam köpisim inan çogu insan senin kadar duyarli ve merhametli değil.

çok küçük köpekler ile başla. onlar zararsız olduğundan zarar gelme ihitmalini az gören beyin korku için vereceği tepkileri hiçe ya da minimuma indirger. köpek büyüdükçe alışkın olacağından dolayı zamanla ekstra bir çaba sarfetmeden fobiniz hayattaki en tutukulu olduğunuz şeye dönüşebilir. Köpeklere dair kitaplar okumanızı gelişim aşamlarını öğrenmenişzi tavsiye derim. köpek eğitimi ve farklı cinslerin gelişim dönemlerini okuyabilir, köpek sahibi olanlardan bilgi alabilir belgeselleri takip edip bulup izyebilirsiniz.

Pasif Kullanıcı
30.12.2018

Ağlattın güzel yavrum. ♡

30.12.2018

Kıyamam kuzucum sana nasıl korumaya yanında olmaya çalışıyor

TÜM YORUMLARI OKU (10)