Yaptırdığı Dövme Sonrasında Gözünü Kaybetme Noktasına Gelen Kadın

Kanadalı 24 yaşındaki kadın Catt Gallinger, gözüne yaptırdığı dövme yüzünden büyük problemler yaşıyor.

Yaptırdığı dövme sonrasında gözünden mor sıvı akan genç modelin görüntüsü ürkütüyor.

Büyük hata olarak nitelendirdiği dövme olayından sonra, tedavi olmaya başlayan kadın için doktorlar açıklaması ise, gözün düzelmesi neredeyse imkansız...

Hatta gözü alınmak durumunda dahi kalabilirmiş.

İnsanlara da tavsiyede bulunan Catt, asla böyle bir işe bulaşmayın diyor.

Göz küresine dövme yaptırmak bir süredir moda ancak böyle sonuçları olabiliyor. Sonuç olarak asla yaptırılmaması gereken bir işlem.

Geri dönüşü olmayan bir yola giren kadın için bu süreden sonra muhtemelen en sevindirici haber gözünün alınmaması olacak.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
03.10.2017

ulan bu kıza ne diye laf ediyosun hıyar oğlu hıyar. sen her boku çok mu biliyosun, nerden bilsin kız başına böyle bişey geleceğini, yazık diyip üzülmek çok mu zor it. şurdan kızı suçlayanların insanlığına tükürücem de yok ortada bi insanlık. hatası kendine bilmeden olan birinin acı çekişine ne tepki vereceğini bilmeyen varlıklarla aynı sokaklarda yürümek acı verici. sen bu dovmeyi yaptırmadıysan sanki sonuçlarını bildiğin içindi, hayır efendim sen de bn de bu ne lan nasıl görüntü bu dedik yaptırmadık, kız sevmiş cesaret etmiş, yaptıranların başına gelmemişken bu evladın başına bu gelmiş. aferin gerizekalı gibi yorumların sahiplerini Allah ıslah etsin köpekler.

04.10.2017

aptal aptal konuşma

Pasif Kullanıcı
30.09.2017

Tamam vücut onun, karar onun da şu marjinalliği abartmayın göğüs kısmında kocaman dövme var büyük ihtimalle vücudunun diğer bölgelerinde de vardır. Göz küresine dövme yaptıracak kadar kendini kaybetmek de ne??? umarım en az zararla atlatır yazık olmuş. Ben diyorum dövme bağımlılık gibi bir şey yapıyor. bir tane yaptıran kalçama da boynuma da gözüme de diye diye abartıyor işi.

01.10.2017

bugünde başka bi malın yerine utandık çok şükür.

TÜM YORUMLARI OKU (31)