Yaptıklarıyla 'Olay Adam' Olan Arda Turan Samimi Açıklamaları ve İtiraflarıyla Gündemde

Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcusu Arda Turan, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamalara hep beraber bakalım:

Neden Medipol Başakşehir'i tercih etti?

Barcelona'dan sonra 5-6 teklif vardı ama hayalim olan Başakşehir'e geldim. Barcelona'dan Türkiye'ye dönme fikri nasıl gelişti? Bir hayal uğruna gelişti, mutluluk uğruna... Yani Başakşehir Kulübü, Göksel Gümüşdağ, Mesut Başkan, Mustafa Başkan ve Abdullah Avcı'nın bir hayali... Ligin en büyük şampiyonluk adayıyız.

Kendisini başarılı görüyor mu?

100 kere milli takımda oynamış, 450-500 maça yaklaşan ve 15 kupa kazanmış bir oyuncuyu en başarılılardan biri olarak görürüm.

Çevresi Arda Turan'ı kötü mü etkiledi?

Bu kadar başarılıyken, kimse arkadaşların yüzünden başarılısın demedi. İşler sıkıntıya düşünce böyle düşünüyorlar. Benim sofram hep kalabalıktır. Kariyerinde bu noktaya gelmiş oyuncu arkadaşlarından etkilenmez.

Neden 'Arda 100 senede bir gelir' dedi?

Avrupa'da 11 kupası olan futbolcumuz var mı? Yok. Arda'yı nasıl geliştirebiliriz diye bakalım dedim. 100 yılda bu kariyerde 1 oyuncu geldi. Bu bizim hatamız. Benden yeteneklisi gelmiştir ama bu kariyer yok.

3-0 mağlup olduğumuz İzlanda maçından çıkarken gülmesiyle ilgili söyledikleri:

İçimde yaradır bu. İzlanda'yı yendiğimizde ne kadar ağladığımı hatırlıyorlar mı? Hala o maçı hatırladığımda sinirden gülerim. Çalıştığımız yerlerden gol yersek, Arda da çıkarken gülerek gelir. Dünya Kupası'nı kaybettik o maçta.

Milli Takımdaki prim kriziyle ilgili söyledikleri:

Prim diye bir kriz yoktu. Milli takım hocası da söyledi ben de söyledim. Personelin yatmayan primi vardı. Zaten sonra federasyon da konuyu halletti. Bu prim krizinden herkes sıyrıldı. En tepedeki en alttaki... Bir tek Arda kaldı. Herkes temiz.

"Galatasaray'dan başka yerde oynamam" sözüyle ilgili söyledikleri:

Galatasaray beni hiçbir zaman istemedi. Komik teklif demiştim. Çünkü basından gazetecilere söyleyip teklifi söylemişlerdi. O dönemki yönetim kamuoyu yoklaması yapıyordu. Utandığım için 'Galatasaray beni istemiyor' diyemedim

Bilal Meşe'ye saldırmasıyla ilgili soruya:

Bilal Meşe'ye o yaptığım için çok üzüldüm. Kimden 1 lira istemişim dedim. Cevap vermedi bana. Ondan özür diliyorum. Bu konuda haksızım. Milli takımı bırakma sebebim de, hoca dahil kimse bırakmamı istemedi, bu davranış için kendi cezamı kendim kestim.

Berkay ile yaşanan olayla ilgili:

Dava sürecinde olduğu için konuşmam doğru değil. Orada yaşanan olay doğru değildi. Ben hayatım boyunca kimsenin eşiyle ilgili öyle bir durumda bulunmadım. Davalar bitsin, uygun zamanda gerekenleri söyleyeceğim.

Siyasi görüşünü açıkladığın için pişman oldun mu?

Bu ülkede çok fazla ayrımcılığa sebep oldu. Ben böyle bir şey istememiştim. Ben herkes fikrini açıkça belirtsin istedim. Benim evimde ateisti, çok dincisi, sağcısı, solcusu beraber yaşadılar. Ben insanları ayırmam.

Ben siyasi fikrimi açıkladım. Amerika'da ünlüler nasıl açıklıyorsa öyle bir şey. İnsanları yanlış yere götürdüyse üzgünüm. Hayat bizden olmayanlarla güzel. Onlarla ortak paydada buluşunca güzel. Benim görüşüm. İnandığım noktadayım. Ben bunu içimden gelerek yaptım.

"Algı oluşturmaya çalışanlar oluyor. Seçimden çıktık. Siz de bir sürü eleştiri alıyorsunuzdur."

Buket Aydın: 'Linç deyince sizi anlayabilecek isimlerden bir tanesiyim.' 😁

Adamlık ne demek?

geekyapar.com

Başımıza bela açtı bu adamlık. Bu da biraz cinsiyetçilik işine gitti. Artık sevmemeye başladım, kullanmıyorum. Doğru ve dürüst olma anlamında kullanmıştım. Bu kelimenin içindeki vasıfları taşıyabilmek için hayatım boyunca mücadele edeceğim.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
05.04.2019

Dünyanın en samimiyetsiz ve gereksiz varlıklarından biri bu. Hep böyle insanların bizi sporda siyasette veya sanatta temsil etmesinden korkmuşumdur. Ne yazik ki bu hala olmaya devam ediyor.

05.04.2019

ulen herifi tanımıyor olsak iyi insan sancaz.

05.04.2019

hala ego tavanda biraz kendini elestir be adam! ayrica kendinden surekli 3. sahis olarak bahsetmesi nedir ya

TÜM YORUMLARI OKU (18)