Yaptığı Mevlitle Gösterişli Hayatını Gözler Önüne Seren Büşra Nur Çalar, Hakkındaki İddialara İlk Kez Yanıt Verdi!

Sorun yüzüğün ne zaman alındığı değildi sanki?

Minik Berra Aksa'nın görkemli mevlidi, anne ve babasının şatafatlı hayatı son günlerdir gündemimizi meşgul ediyor.

Şatafatlı Mevlidiyle Göz Bebeklerimizi Yerinden Fırlatan Minik Berra Aksa'nın YouTuber Annesi ve Müşavir Babasıyla Tanışın!

Bu konuyla ilgili birçok şey yazıldı çizildi hatta Şeyma Subaşı'yla bile karşılaştırıldı. Detayları içeriğimizden okuyabilirsiniz;

Şatafatlı Mevlit ile Dikkat Çeken Büşra Nur Söylemez'i Şeyma Subaşı ile Kıyaslayan Cüneyt Özdemir'den İlginç Analizler

Tüm yapılan tartışmalara ve eleştirilere karşı sessiz kalmayı tercih eden YouTuber anne Büşra Nur Çalar, sonunda sessizliğini bozdu ve ilk kez konuştu.

Acımasızca linç edilmesinin ve farklı durumların kulaktan kulağa yayılmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Eşinden daha fazla gelire sahip olduğunu belirten Büşra Nur, "Sakin ol Büşra, geçecek Büşra" diye kendisini toparlamaya çalıştığını belirtti.

Bebeğe takılan yüzüğe de açıklık getirdi. Yüzüğün hediye edildiğini ve 1 yıl önceki bir paylaşım olduğunu söyledi.

Ayrıca videolarda görülen arabanın da kendilerine ait olmadığını arkadaşlarının arabası olduğunu ekledi.

Eşinin ve kendisinin müşavir olduğu iddialarına da yanıt verdi. Tüm iddiaları yalanlayan Büşra Nur, eşinin eskiden kısa bir süre müşavirlik yaptığını söyledi.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: Ülke TV

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
20.11.2019

Abla gördüğüm ve anladığım kadarıyla müslümansın. Dininin gerektirdiği şekilde giyiniyosun, eyvallah. Ama dinin sana israfın, gösterişin ve yalanın da yasak olduğunu söylüyor. Bebeğin olmuş mutlusun eyvallah. Ama böyle şatafatlı şeyler yerine daha mütevazı bir şekilde sevincinizi yaşayamaz mıydınız? Madem tüm bunlara yetecek paran var neden fakir doyurmak yerine 2 saatlik bir törene harcıyorsun? Bizim tepkimiz sana değil. Bizim tepkimiz senin ve senin gibilerin zihniyetine. Hepinizin zihniyetine, yaşam tarzına ve vizyonuna tüküreyim Allah'ın sonradan görme cahilleri!

20.11.2019

Varoş lümpen takımı bunlar arkadaşım. İğrenç görünüyorlar. Kısır günlerinde,düğünler de kucaklarında sanki padişah torunu taşıyormuşçasına bir bebek, kapalı olmasına karşın abartılı tüylü türsüklü bir kıyafet, iki kolu da altından şangır şangır sallanıyor,boynu dolu her yer altın. Altın zehirlenmesi yaşayabilirsin bu tip insanlara bakarken. Ama Allah kitap deyince bir ağlamaklı ses tonu acıklanır Allah deyince ağzından 10 tane Allah çıkar. Yalnız fakir fukaranın üstünde başında gözü kalıp,çocuğu olmayanın çocukta gözü kalıp içerlenmesi hatta üzülmesi gram s*klerinde olmaz. Hatta amaçlarına ulaşmış olurlar. Çünkü amaç olmayanı onların dilinde çatlaaaatttmaaakk.

20.11.2019

Amq milletin açlıktan kırıldığı memlekette boyle gereksiz bi mevlüt yapıp sosyal medyada paylasırsan her turlu boku yersın!!! Esınden fazla kazanıyorsan boyle gorgusuzlukler yapacağına git cocuk okut ac doyur bisey yap vizyonsuz karı!!! Yada yap düğününü davetli eş dost dışında bilen gören olmasın!!! Sırf ona buna hava olsun die bu tarz etkinlikler yapıyorsunuz, doğal olarak millet laf edınce de vay efendim linc yedim!! Az bile yedin!!!

20.11.2019

La kimse senin parana bir şey demiyor ki. Allah versin, daha da versin... Ama Müslüman edebiyatı kasıp, bu kadar şatafat nasıl olur?

20.11.2019

bir de ağlanıyorlar yok işte toplumdan dışlanıyoruz kapalı olduğumuz için hala 15 20 sene önce ki mağduriyetten nemalanıyorlar. ama düğün de bunlar pazar da bunlar şangır şangır 10 tane kolunda bilezik diğer kolunda 15 sıra trabzon set bilekliği boynunda 10 sıra trabzon set gerdanlığı kulağında trabzon set küpesi sorsan müslüman direniyorlar. allah affetsin bunları müslümanlık nedir çeyreğini bilseler yaptıklarından utanırlar.

TÜM YORUMLARI OKU (46)