Yapılmış En Çetrefilli 10 Hack ve Data İhlali

Bütün bilgilerinizin güvende olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir daha düşünün! Hacker grupları yada organizasyonları tarafınan gerçekleştirilen tarihin en büyük 10 olayı...

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
15.11.2016

Bence, bizim tüm seçmen kimlik bilgilerimiz (yaklaşık 50 milyon) çalınması listeye girebilirdi (2011 seçimleri). Watchmojo'nun sallamadığı gibi ülkemdeki insanlar da sallamadı bu durumu. Ve hükumet bu işin üstlenmedi bile. Ama neyse ki malız ve bu tür sorunları dert etmiyoruz.

ünlü fotoğraflarının çalınması konusunda; hocam hiç mi büyük resme bakamıyorsunuz... en basit şekilde en bilinen örneği ile açıklayalım; Jennifer Lawrence, fotoğraflar çalındı internete servis edildi ve bir kaç hafta sonra açlık oyunlarının bilmem kaçıncısı vizyona girdi! saksıyı çalıştırın biraz beyin bedava... şirketler konusuna gelince, bu bilgileri çal-dır-mı-yor-lar satıyorlar! 250 milyon $ kaybetti diyor ama 500 milyon $ zaten kazanmış oluyor sattığı bilgilerle. komplo teorisi diyebilirsiniz belki ama o zaman bende size at gözlükleri ile dolaşmayı bırakın diyorum.

15.11.2016

"Güvenli" diye sürekli bilinçaltımıza işleseler de aslında hiçbir şey bahsedildiği kadar güvenli ve aşılmaz bir engel değil. Yazılım böyle bir şey, her yeni teknoloji aslında mahremiyetimizi ortadan kaldırıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (11)