Yapay Zeka Tarafından Üretilen 30 Saniyelik Pizza Reklamı Sosyal Medyada Viral Oldu

Son zamanlarda yapay zeka tarafından üretilen görsel ve işitsel ürünlerle çok sık karşılaşmaya başladık. ChatGPT'nin yeni versiyonları, MidJourney tarafından üretilen görseller derken şimdi de bir pizza reklamı gündem oldu.

Yapay zeka tarafından üretilen pizza reklamı, standart Amerikan tarzı pizza reklamlarından ilham alırken, yapay zekanın ürettiği reklam filminde insanların deforme olmuş yüzleri ve pizzanın bulunduğu tabağı ısıran insanlar dikkat çekiyor.

Pizza Later'ın YouTube kanalından yayınlanan "Pepperoni Hug Spot-AI Made TV Commerical" isimli video viral olurken, izleyenler tarafından 'korkunç' olarak yorumlandı.

Ancak yapay zeka tarafından çok kısa bir sürede üretilen ve yapay zekaların da henüz emekleme aşamasında olduğunu düşünürsek yakın gelecekte yapay zeka tarafından üretilen işlere hayran kalmamak elde değil gibi gözüküyor.

İşte o yapay zeka ürünü pizza reklamı: 👇

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
24.05.2023

Ormanda yaşayan yoldan gelen geçen insanları avlayan ailenin olduğu bir film vardı,tipler o filmi hatırlattı

Reklamdan sonra pizzaya tövbe ettim.

24.05.2023

Yapay zekaya ülkenin ekonomik durumunu anlatın 200 lira pizzaya veriyon üstündeki malzemeleri sayabilirsin zincir olmayanlar sadece hamur gönderecek utanmasa

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ