Yapay Zeka İle İlahi Söyletilen Profesör Celal Şengör Sert Bir Açıklama Yaptı!

Türkiye'nin önde gelen bilim insanlarından biri olan jeoloji profesörü Celal Şengör, yaptığı tartışmalı açıklamalar ve yorumlarla sık sık gündemimizde yer alan bir isim.

Öyle ki yaptığı yorumlar nedeniyle hakkında soruşturma bile başlatıldı. Adliye koridorlarında ifade vermek için beklediği zamanlar oldu. Tepki çeken sözlere de imza attı.

Şimdi ise Celal Şengör bambaşka bir konu nedeniyle gündemde. Celal Şengör'ün sesinin yapay zekâ ile ilahi seslendirilmesinde kullanıldığı video viral oldu.

Celal Şengör'e ilahi okutulan yapay zeka videosunu buradan izleyebilirsiniz:

Sosyal medyada gündem olan bu ilahi videosu ise Celal Şengör'ü kızdırdı. Şengör, Fatih Altaylı'ya çok sert bir açıklama yaptı.

Şengör, "Ahlaksızlık tam da budur. Reziller. Birinin yapmadığı bir şeyi yapıyor gibi göstermek büyük bir sahtekarlık aşağılık bir harekettir” dedi.

Daha sonra Fatih Altaylı yeni bir paylaşım yaparak, Şengör'ün "“Biri aynısını yapıp Diyanet İşleri Başkanı’na ya da bir siyasetçiye dine sövdürse hoşlarına gider mi de bunu yapabiliyorlar. Hangi konuda yapılırsa yapılsın, birine söylemediği bir şeyi teknoloji kullanarak söyletmek ahlaksızlıktır.” dediğini yazdı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bir Üniversitenin Açtığı Öğretim Görevlisi İlanındaki İlginç Kriter İsyan Ettirdi!
Fotoğraf Çekmenin Yasak Olduğu Menzil Köyü'yle İlgili Şaşırtan Bilgiler ve Merak Edilen Detaylar

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
14.07.2023

Millet yapay zekayı ne amaçlarla kullanıyor bizimkilere bak amk 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Kendi zekaları bu kadarına izin veriyor çünkü 😅😅😅

Tadını merak ettiği için b*kunu yiyen adam, gençlerin eğlenmek için yaptığı ufacık şeye sinirlenmiş. Kibir abidesi seni, senin o koca g*tünü kaldıranları s!kmek lazım aslında, sende suç yok, sen alkış budalasısın.

14.07.2023

Annenin fotosunu atsana yapay zeka ile bi video yapıcam maksat gençler eğlensin faydalansın kızmaca kibirlenmece yok ama :)

14.07.2023

celal şengör de olsa boomerlık baş göstermiş. ai cover diye koymuş çocuklar bakın celal gizli müzlüman dememişler ki. umarım bu işin peşine düşmekten vazgeçer

TÜM YORUMLARI OKU (35)