Yanlış İnsana Bulaşıp Hayatının Dersini Alan 40 Yaşındaki Cinsel İstismarcı Adam

Geçen hafta koşucu Kelly Herron, Golden Gardens Park'ta yaptığı koşu sırasına umumi tuvalette saldırıya uğradı. Korkunç bir mücadelenin ardından, saldırganı uzaklaştırmayı başardı. Fitness iz sürücüsündeki GPS izleri ise bu sıkıntıyı kayıtlarla gösterdi.

Haberin detaylarını sizler için Boredpanda'dan derledik.

Saldırganın daha önceden de cinsel suçtan kaydının bulduğu ortaya çıktı.

Fakat Kelly'nin beklenmedik bir şekilde saldırgana karşılık vermesi ve onu alt etmesi sonucunda, saldırgan polis gelene kadar tuvalet bölmesinde kilit altında tutuldu.

"Bugün değil, şerefsiz!" diye bağırdı Kelly saldırgana.

Saldırı sırasında yumruklayarak, tırmalayarak, bağırarak inanılmaz bir savaş vererek adamı uzaklaştırmayı başardı Kelly.

Saldırıdan birkaç hafta öncesinde Kelly'nin savunma dersleri aldığı biliniyor. Anlaşılan o ki öğrendikleri boşa gitmemiş.

Bu arada 40 yaşındaki istismarcı tutuklandı. Açık konuşmak gerekirse kavgadan sonra Kelly'den çok daha kötü durumda görünüyor.

Kelly yaşadığı bu korkunç olayı Instagram'da paylaştı. Gönderisinde ayrıca fitness iz sürücüsünün mücadele sırasında kaydettiklerini de paylaştı.

'Yüzüm çizildi, vücudum morartıldı fakat ruhuma dokunulamadı.' yazmıştı Kelly gönderisinde. Yaşanan bütün bu korkunç olayların ardından Kelly'nin evine eskisinden daha canlı döndüğünü görmek güzel...

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
16.03.2017

kadınlar mutlaka savunma dersi almalı.

16.03.2017

Erkekler cinsel istismar yapmayı bırakmalı demek istedin sanırım? Kadınlar tedirgin bir şekilde yaşamak zorunda değiller.

16.03.2017

" Açık konuşmak gerekirse kavgadan sonra Kelly'den çok daha kötü durumda görünüyor." mu gadın adamın amua goymuş amua HELAL OLSUN GIZ SANA AFFERİN

Pasif Kullanıcı
16.03.2017

bence kadınlar dövüş eğitimi almalı. hatta okullarda kızlara özel kendini savunma dersi bile verilebilir. türkiyede gerekli çünkü, abd de bile oluyorken bu tür olaylar.

TÜM YORUMLARI OKU (14)