Yanlış Bilgiler Sonucu Aşı Olmaktan Vazgeçen Annesini Aşırı Mantıklı Bilgilerle İkna Eden Evladı Okumalısınız

İnsanların kafası bu kadar karışıkken yanlış yönlendirmenin vebali gerçekten çok büyük!

Koronaya karşı aşılanma süreci devam ederken bu kez de çoğu kişinin aşı seçme konusundaki ikilemi gündeme geldi. Aşıya hiç ulaşamayanları bu konunun haricinde tutarsak bir yanda Sinovac, diğer yanda Biontech aşısını seçmeye çalışanlar var.

Twitter'da bulunan Anıl İlerigider ise tam da bu konuyla ilgili annesiyle arasında geçen diyaloğu ve ikna sürecinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

twitter.com

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR
22.04.2021

Bu hayali diyalog, bizim ergenin, Okumuş Cahil ilan ettiği DOKTAR akrabadan, tıbbi alanda ondan daha bilgili, daha donanımlı, daha deneyimli olduğunu kabul etmemiz gerektiğine mi ikna etmeye çalışıyor bizi, anlamadım ben ? Somut gerçeklikten tamamen bağımsız, saf propaganda metni bu.

22.04.2021

Ben ikna oldum. Vurduracağım.

Pasif Kullanıcı
22.04.2021

Evet abi. İnanıyorsun veya inanmıyorsun, insanların bir yaşam kontratı var. Araya girersen karma alırsın. Kimse kimseye fikir aşılamasın. İki tane kitap okumuş insan değilsiniz. Her konuda fikriniz var maşallah. Ben aşıya gerek duymuyorum çünkü antikorlarıma inanıyorum ama babam öldü bu virüsten. Demek ki aynı ailede bile sonuçlar değişebiliyor. Aşı olmam ama başkasına da olma demem. Kim içine ne siniyorsa onu yapsın; YOLO.

TÜM YORUMLARI OKU (24)