Yanından Geçip Gittiler: Çin'de Yaşanan Motor Kazasında Yaralanan Adama Kimse Müdahale Etmedi

İnsanlık cidden ölmüş...

2020 yılında Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde iki motorsiklet sürücüsü birbirine çarptı. Çarpışın şiddetiyle iki sürücü de yere düştü.

Oldukça kalabalık olan caddede yerde yatan iki kişiyi de kimse umursamadı. Yanından araçlar ve insanlar geçen kazazedelere dakikalarca müdahale edilmedi!

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR

Trajikomik gibi gözüksede.. 1.5 2 milyar nüfusa sahip ülke vatandaslarının ; benim bizim gibi davranmasını bekleyemeyiz.. Tamamen farklı kültürel anlayışlara sahip oldugumuza inanıyorum. Bu işin insaniyetlikle alakası da yok bence.. Çok farklı dolandırıcılıklar vs tarzı şeyler oluyor.. biz 85 mn da neler neler görüyorken 2 milyar nüfusa yakın bi ülkede olanları tahmin edemeyeceğimizi düşünerek bu sebepdendir ki bize farklı geliyor..

19.08.2022

"Allah Allah, bu ne biçim iş?" diye içerik hazırlamadan önce oturup Çin hakkında bir iki şey okusaydın keşke editör...

20.08.2022

Konunun bireysel insanlıktan çok bundan 15-20 yıl önceki bir davayla ilgisi var. O olayda yolda düşüp bacağını kıran yaşlı kadın, kendisini görüp hastaneye götüren adama beni sen düşürdün diye dava açıyor ve hiçbir kanıt olmamasına rağmen mahkeme "vicdan azabı olmasa yok yere niye yardım etsin, belli ki suçlu" diyerek ceza veriyor. O günden beri kimse böyle durumlarda üzerime kalır diye yardım etmiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (10)