Yanından Geçerken Bebek Ağlama Sesiyle İrkileceğiniz Köprünün İçinizi Ürperten Hikayesi

Ürpertici hikayeler denildiğinde akıllara türlü türlü şeyler geliyor. Yıllar boyunca gerçek veya gerçek dışı birçok korkutucu efsaneler, hikayeler duyduk. Bu sefer duyacağınız ise sizi köprülerden uzaklaştıracak düzeyde. ABD sınırları içerisinde bulunan 'Ağlayan Köprüler' in' hikayesini gelin birlikte öğrenelim.

Amerika Birleşik Devletleri son derece büyük bir ülke. Bünyesinde çok sayıda eyalet bulunduran ABD'de keşfedilmemiş birçok yer ve hikayeler var. Hikayeler diyoruz çünkü birçok tarikat ve ilginç olaylar buradan çıkıyor. Bu gerçek ve ürpertici hikayelerden biri de "Ağlayan Köprüler"

Bebek ağlama ve çığlık sesleri duyulmayacak gibi değil.

Orada yaşayan insanların dediğine göre bu köprülerde zamanında aileleri tarafından atılan veya kaza sonucu ölen bebeklerin ağlama, çığlık sesleri duyuluyor. Kimisine göre uygun saatte gidildiğinde bu bebeklerin hayaletleri bile görülüyor. Kulağa korkutucu gelse de her yıl bu sesleri duymak için köprüleri binlerce kişi ziyaret ediyor.

Katil Köprüler;

Bunların hepsi başlı başına korkutucu köprü gibi eski bir yapıyla birleştiğinde daha da korkutucu oluyor. Aşağıda ele alacağımız üç köprünün de birbirine benzer hikayeleri var. En büyük ortak özellikleri ise her köprü bir cinayete şahit.

Ağlayan Köprüler;

Van Sant Köprüsü, Monmouth Köprüsü, Egypt Road Köprüsü bu köprülerden birkaçı. Dediğimiz gibi keşfedilmeyen birçok yer ve köprü olabilir. Şu anlık sadece bu üç köprüde çeşitli olaylar yaşandığı biliniyor.

Monmouth Köprüsü;

Her köprünün kendine ait ürkütücü detayları var ama Monmouth Köprüsü bu açıdan bize göre zirvede. 1850 yılından bu zamana kadar her olaya şahit olan köprü. Başlarda ahşap olan köprü şimdi çelik yapıya sahip. Yeniden inşa edilirken ise kendi yerinen yaklaşık 6 kilometre uzağa taşınıyor.  Diğerlerinden ayırıcı noktası ise bu köprüde ölenlerin sayısı diğerlerinden daha fazla. Denilene göre sel felaketi sonucu bir okul otobüsü devrilerek sular altında kalıyor, beraberinde ise birçok çocuk boğularak yaşamanı kaybediyor.En ürpertici şey ise daha önde burada arabasını boş viteste bekleten bir kişinin arabasının belirli bir yöne kendi kendine hareket etmesi.

Egypt Road;

Ohio eyaletinde birçok ağlayan köprü var. Fakat aralarından biri 'Egypt Road'ın' hikayesi diğerlerine göre daha farklı. Yine söylenene göre bu köprüde zamanında evlilik dışı hamile kalan bir kadın bebeğini köprüden aşağı atıyor. Bununla da bitmiyor tahminler: Bir anne ve babanın ihmali sonucu köprüden düşüp ölen bir bebek de var. Hatta bazen geceleri köprüyü yoğun bir sis tabakası kaplıyor ve hayalet bir baba bebeğini arıyor.

Van Sant Köprüsü;

Pensilvanya eyaletine yer alan Van Sant Köprüsü'nün de hikayesi şaşırmayacağınız düzeyde. Bir önceki hikaye gibi evlilik dışı hamile kalan bir anne ailesi tarafından istenmiyor. Bebeği ile zor durumda kalan anne, önce bebeğini atıyor daha sonra ise kendisini köprüye asarak intihar ediyor.

Bu köprülerin hikayesini biz yazarken gerildik. Ne kadar meraktan dolayı her yıl ilgiyle ziyaretçi toplayan bu köprülerin rivayetlerinin tam anlamıyla gerçek olup olmadığı da merak konusu. Siz olsanız sırf bu hikayelerin gerçekliğini test etmek için köprüleri ziyaret ederek, bebeklerin çığlıklarını duymak ister miydiniz?

Yorumlarda buluşalım...

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Rüyada Sigara İçmek: Kötü Alışkanlıklar Hiç Beklemediğiniz Bir Anda Hayatınızı Değiştirebilir
Öğrendiğiniz Andan İtibaren Bilgi Şöleninde Boğulacağınız Birbirinden İlginç Kültürel Gerçekler

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede