Yanındaki Kadının Zorla Başörtüsünü Çıkarmaya Çalışan Kadına Yolculardan Tepki: Ne Giydiğine Ne Karışıyorsun?

İstanbul'da yaşanan olay gündem oldu. internethaber.com'da yer alan iddialara göre ise Marmaray'da bir kadın, yanına oturan kadının başörtüsünü zorla çıkarmaya çalıştı. O kadının zorla başörtü çıkarma girişimine ise Marmaray'daki diğer yolcular tepki gösterdi.

İddialara göre bir kadının zorla başörtüsünü çıkarmaya çalışan kişiye bir genç, ''Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?'' diyerek tepki gösterdi.

Kendisine tepki gösteren gence ise o kadın"Kolunu kırarım" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: internethaber.com

İşte o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Şahin Sarsu'dan 'Alkol Yasağı' Yorumu: 'Ereksiyon Kapmıştım, Hastaydım, 2 Duble Meyve Suyu İçeyim Dedim'

👇

Otobüste Bir Kadının Gizli Gizli Fotoğrafını Çeken Şahıs: 'Böyle Giyinmesini Kınıyorum'

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
31.08.2023

Ne zaman insanların tercihlerine saygı duymayı öğreneceğiz kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin size ne ya benim alt komşum çarşaflı kızı açık üniversite öğrencisi bir kere bile kızına kapan dememiş edep giyimle olmaz der hep insanın üstünde ne olduğu değil kafasının içinde ne olduğu önemli terbiyesiz..

Başörtü değil, mevzu çarşafmış, iyice yayılmaya başladı. Marjinallikten çıkıp genelleşirse sorun olur, bir ileri aşama olarak. Ayrıca niye geçen Sabiha Gökçen havalimanında vedalaşan iki gence saldıran yobaz zilliyede böyle tepki verilmedi, hatta katılanlar oldu. Aynı zihniyet ama çifte standart.

31.08.2023

ben artık böyle şeylerin bilinçli organize edildiğini düşünmeye başlayacağım. bir ortalık karıştırma durumu var bakalım ama nereye varacak.

Pasif Kullanıcı
31.08.2023

haklısın bende öyle düşünüyorum artık, çünkü etrafıma bakıyorum, evet konuşuluyor, duyuyorum insanlar kendi aralarında konuşuyorlar "nasıl giyinmiş şuna bak" falan diye ama hiç öyle otobüste, trende vs bu şekilde direkt karışacak kimse yok, öyle bir ihtimal bile yok ama bu karışma (karıştırma) olayları artarak gidiyor. nedense?

31.08.2023

Ayol kimene kimin ne giydiğinden ne taktığından amk yaa hâlâ şunlarla uğraşıyor olmaktan gına geldi! Ulan biri bu hareketi bana yapacak yemin ederim dünyasını tersine çeviririm.

TÜM YORUMLARI OKU (29)