Yangınla Mücadele Eden Bir Gönüllüden Arka Planda Yaşanan Detayları Mutlaka Öğrenmeniz Lazım

Marmaris yangını tam kontrol altına alındı derken yeniden alevlenmeye başlıyor. Ekiplerin dışında gönüller de sahada canla başla mücadele ediyor. Bu gönüllülerden bir tanesi, sahada yaşanan detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Lütfen bunları öğrenelim ve dikkatli davranalım!

Yurdun dört bir yanı alev alev yanıyor. Özellikle Marmaris yangını tam kontrol altına alındı diye düşünülürken yeniden büyüyor günlerdir.

Uzman ekiplerin dışında gönüllüler de organize olarak üstün bir çaba ile yangına müdahale ediyor. Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları, her gün yenilenen ihtiyaç listelerini yayınlayıp destekleri topluyorlar.

Twitter'da bulunan bu arkadaşımız da Marmaris yangınında sahada çalışan gönüllülerden. Arka planda olan biten çok fazla detayın yaşandığını kendisinin yazdığı bu akıştan öğreniyoruz. Buyurun okuyalım:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Hilal Kaplan Yalan Yanlış Bilgilerle Kıyasladığı Avustralya Yangınının Doğrularını Öğrenince Çok Üzülecek
Troll Kullanıcının Yaptığı Montaj Yüzünden Ünlülerin Yangın Desteğiyle İlgili Açıklamaları Sinirleri Bozdu
THK'nın Nasıl Etkisiz Hale Getirildiğini ve Uçakların Neden Çürüdüğünü Emekli Albay Vasıf Yüceliş Açıkladı

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
04.08.2021

2 gün önce ünlü bir sosyal medya hesabı yanmaz eldiven ile ilgili bilgi istemiş bilen bana yazsın diye, yazdım. nomex tip ya da aluminize eldiven olması gerekliliği ve standartlarsa uygunluk konusunda ince noktaları anlattım. yurt dışı menşeili olduğu için fiyatlardan ortalama 300 400 lira bahsettim. yarım saat sonra 50 liraya(75miş ama yarıdm için 50 olmuş) yanmaz eldiven bulduk diye sosyal medya hesabından paylaşmış. firmanın biri 500(100ünü kendileri veriyor 400 ü parayla) tane dikip hemen verecekmiş . aldığınız eldivenin hiç bir kullanım faydası yok.kaynakçı eldiveni alıyor tcde üretilen tüm kaynakçı eldivenleri neredeyse sigara izmaritinde bile yanar, sıfır işlev muhtemelen standart dışı ürünleri dikip yolluyorlar, standart deriler pahalı çünkü.

04.08.2021

bugün bir yanmaz bot en az 600 lira. tedarik süreci bile en az 2 3 hafta bu ürünlerin. size yanmaz diye verilen botlar yanacak. yds iş ayakkabuları gönderiyorlar delirecektim bildiğin çelik burunlu ayakkabı kardeşim bilmiyorsunuz bileni bari dinleyin. boş iş yükünden başka bişey yapmıyorsunuz insanlara. bir yangın eğitmeni yıllarca bu konunun eğitimleri vermiş biri olarak hala bazı insanlara en azından bildiğim bir konuda bişey aktarırken zorlanıyorum.

04.08.2021

Bizim milletçe en büyük sıkıntımız bu. Herhangi felakette destekten çok köstek olmak. Duyarlı gibi davranıp sosyal medyadan like kasmak. Adam arabayla kaza yapıyor. Başı bir anda kalabalıklaşıyor. müdahale eden 1 kişi izleyen 30 kişi.

04.08.2021

çok güzel bir yazı dizisi olmuş. allah yardımcıları olsun...

TÜM YORUMLARI OKU (7)