Yangın Faciası Sonrasında: Otele Gelen Yabancı Turistler Yangın Merdiveninin Fotoğrafını İstiyormuş

Bolu Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de yaşanan yangın faciasında 78 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Youtube’da “Ecomax” kanalına açıklamalarda bulunan otel sahibi Aydın Karacabey, artık otele gelmek isteyen yabacı turistlerin yangın merdiveninin fotoğrafını istediğini açıkladı.

Bolu’da yaşanan yangın faciası nedeniyle 78 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve olayla ilgili 22 kişi tutuklanmıştı.

Yangından sonra oteldeki yangın alarm sisteminin çalışmadığı ve yangın merdivenlerinin otelin içinde olduğu ortaya çıkmıştı.

YouTube’da “Ecomax” kanalına konuk olan otel sahibi Aydın Karacabey faciası sonrasında otel müşterilerinin yangın merdivenlerinin fotoğrafını istediğini söyledi.

Karacabey ayrıca restoran fiyatlarının yüksekliği sebebiyle müşterilerin tatil yapmaktan vazgeçtiğini ve güvenmedikleri için oteldeki alkolleri bile içmekten çekindiğini belirtti.

Aydın Karacabey’in açıklamaları 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Dolar Zengini İller Belli Oldu: Sadece 3 İl Dolardan Vazgeçti
Tsunami Uyarısı İptal Edildi: Karayipler’de 7.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Bin Yıllık Gelenek "Bocuk Gecesi": Yine Renkli Görüntülere Sahne Oldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cem Küçük, Candaş Tolga Işık'ın Babasının Beyin Kanaması Geçirdiğini Açıkladı: "Olayları Duyduktan Sonra..."
YÖK Başkanı Erol Özvar Açıkladı: 4 Yıllık Üniversiteler 3 Yıla Düşecek
20 Yaşında 1 Milyon Dolara “Hayır” Dedi: Genç Kadın Bu Teklifi Reddetme Sebebini Açıkladı
YORUMLAR
09.02.2025

Pahalılık, güvenlik eksikleri, sahte içki ölümleri vs yakında ne yerli ne yabancı turist bulamayacaksınız

09.02.2025

AB sınırdaş bir Afganistan yaratılmakta olduğunu (ABD tarafından) anladı, bizimkiler farkında değil. Yatırımlar nanay, turizm nanay, yengen vizesi nanay... Çok yakında mültecilere kötü davranıyorsun diye (onca sadaka verdiler ne de olsa) NATO hareket düzenlerse şaşırmayınız.

Pasif Kullanıcı
09.02.2025

sen turisti keklik olarak görürsen fiyatlari hakkıyla yapmazsan millette keriz degil

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ