Yandaş Gazetecinin Hedef Gösterdiği Sel Mağduru Kadına Maaşlı Trollerin Yaptığı Aşırı Çirkin Yorumlar

Bartın, Sinop ve Kastamonu sel felaketiyle mücadele ediyor. Özellikle Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi sel tarafından neredeyse yutuldu. Can kaybının yüksek olduğu Batı Karadeniz'de, insanlar sosyal medya üzerinden yardım çığlıkları atıyor. Bu kadın da onlardan bir tanesiydi ama bakın hedef gösteren bir gazeteci sebebiyle nasıl yorumlarla karşılaştı?

Türkiye günlerdir yeni bir felaketle mücadele ediyor. Batı Karadeniz'de derelerin taşmasıyla başlayan sel felaketi birçok yerleşim yerini adeta yuttu.

Bartın, Sinop ve Kastamonu'da etkili olan selde yüksek can ve mal kaybı var. Özellikle Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde korkunç manzaralar yaşanıyor.

Sel Felaketinde Can Kaybı 27'ye Yükseldi

Bozkurt'taki insanlar sosyal medya üzerinden yardım çığlıkları atıyor. İlçede yaşayan bu hanımefendinin dün çektiği yardım videosu felaketin boyutlarını birinci ağızdan anlatıyor.

İnsanlar bu şekilde seslerini duyurmaya çalışırken Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, videodaki kadını hedef göstermekten çekinmedi.

Yandaş gazetecinin hedef gösterdiği kadınla ilgili maaşlı troller devreye girdi ve oldukça çirkin ithamlarda bulunmaktan çekinmediler.

Herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıyoruz...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Karadeniz'de Yaşanan Sel Felaketi İçin Yeniden Halktan Yardım İstenmesi Vatandaşı Sinirlendirdi!
Bozkurt'ta Köprü Hasar Gördü, Vatandaşlar Yardımları İnsan Gücüyle Geçirdi
Bozkurt Yok Oldu! Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta Yaşanan Sel Felaketine İsyan Eden Ünlü İsimler

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
13.08.2021

Ya kadının videosunu boşverin tamam en hain en sahtekar bu kadın siz videoları fotoğrafları görmüyor musunuz? Yani bu nasıl bir tutku bu nasıl sorgusuzca bağlanma yani gözlerinizede mi perde iniyor sizin. Videoda fotoğrafta cayır cayır ormanlar yanıyor insanlar tankerle su boşaltıyor. Altında bunlar sahtekar yangın yerinde uçaklar birbirine çarpıyor diyor. Selden bir ilçe yok olmuş biri çıkıp yiyecek malzemesi sağlık malzemesi satan dükkan kalmadı diyor vay yalancı vay fetöcü. Arkadaş siz havada vızır vızır geçen uçakların oldugu video gördünüz mü? Siz sel olmayan herkesin keyfine baktığı fotolar videolar mı gördünüz de bu kadın yalan söylüyor. Hani onlar yapmaz onlar çalmaz onlar harika takıntınızı anladıkta olan olayları görmemek nedir. Kimsenin derdi şuan birini kötülemek birini aklamak değil ortada bir felaket var bunu el birliğiyle onarmak

13.08.2021

afetler ile ilgili sadece reis konuşabilir ve sadece o yardım isteyebilir. eğer başka biri ağzını açarsa vatan haini ilan edilir.

13.08.2021

zamanında fetullahın g*t kıllarını emenler millete fetöcü diyor

13.08.2021

saplamışsın :)

13.08.2021

yıllardır türbanlı bacılarım diye propaganda yaparak oy toplamaya çalışan akepe, kendine en ufak muhalefet yapan türbanlılara ya vitrin mankeni der ya da bu şekilde küfür ve hakaret ederler. bunların zihniyeti böyle iğrençtir işte

TÜM YORUMLARI OKU (42)