Yan Masadaki Adamın, Sevgilisini Aldattığını Fark Edince Efsane Bir Planla Harekete Geçen Genç

Twitter sadece goygoy yapılan bir yer gibi görünse de bazen gerçekten farklı şeyler için işe yarıyor. Mesela bu gencin, bir ihaneti gün yüzüne çıkarması gibi...

Arkadaşlar biliyorsunuz çağımızın vebası aldatmak! İnsan birisine gönül veriyor, ilişki yaşıyor ama böyle bir kötülükle karşılaşıyor. Hoş değil!

Bu olay en son yine birilerinin başına gelmiş ve Ömer Demir isimli bir genç, bu duruma tanık olmuş. Mağdur olan ve aldatılan Melis'e de işte böyle ulaşmaya çalışmış.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Veee bu hummalı çalışmalardan sonra Melis'e haber gitmiştir. Geçmiş olsun Melis, bir yalancıyı hayatından böylece çıkartmış oldun!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sen de beter olursun inşallah Melis'in eski sevgilisi! Arkadaşlar siz bu adam gibi olmayın; kimse kimseyi aldatmasın. Adamı işte böyle yakalarlar!

Yıkıl karşımızdan!

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
07.11.2017

Bende abimi satıp kız arkadaşına ona yalan söyleyerek gittiği yerleri söylemiştim . Sonra kız arkadaşıda abime benim ona söylediğimi söylemişti. Onlar barışmışlardı ama abim bana hala küstü. Böyle şeyler oluncada insanın doğrucu olası gelmiyor.

07.11.2017

la siktirin amk. bu heriften kaç para aldınız yada editör müdür ki bu ikidir yalan yazılarını paylaşıyorsunuz? geçen sefer ölen arkadaşının arkasından yazdıklarıydı şimdi bu. iki yalan iki sikindirik entry. onedio cidden sıçmaya başlıyorsun bu saçmalıklarla. en sevilen sosyal medya platformusun ama bunu kaybedeceksin bu saçmalıklarla..

07.11.2017

Muhittin, hacı şimdi sen bana çok teşekkürler zaten şüpheleniyordum diye mesaj at ben de bunu Melis'e ulaştırdık diye paylaşıyım. Tamam lan hesap bilgilerini karalarım.

TÜM YORUMLARI OKU (29)