Yamaç Paraşütü Sırasında Korkunç Olay: Kemer Koptu, Turisti Kurtaran Pilot Hayatını Kaybetti!

Hindistan'da yaşanan olayda, yamaç paraşütü sırasında korkunç anlar kameraya yansıdı. Uçuş sırasında turistin kemeri koptu ve pilot olaya anında müdahale ederek adamı tutmayı başardı. Kahraman pilot, kendisi ile Gaurav Choudhary isimli turisti bağlayan kemerin koptuğunu fark etti ve olaya müdahale etti. Ancak kafasına aldığı darbe hayatına mal oldu. Purushottam Timsina isimli pilot görüntülerde de kasksız bir şekilde görülüyor.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
01.12.2018

gulen emoji secenler var... seytanin kullari, ben polis olsam direk o gulen emoji secenleri gozetlerdim

Pasif Kullanıcı
01.12.2018

Bir arkadaş zamanında açıklama yapmıştı üzücü bir haberin altına"Mobil site tasarımındaki hatadan kaynaklı, haberi okuyayım derken yanlışlıkla gülme emojisine tıkladım, özür diliyorum" diye.Benim fikrim komple emojilerin kaldırılması.İnsanlar sadece bir buton, link vb şeylere tıklayarak düşüncelerini ifade etmemeliler.

01.12.2018

Basında, "yolcusunun hayatını kurtardı" ile gündeme geldi ama aslında öyle değil diyebiliriz. Pilot, SAT veya spirale başlarken sağ karabinası kırılıyor,Video-00:32. Malzeme kontrolü, belirtilen ağırlık sınırlarında kullanılması...vb pilotun sorumluluğundadır ve eski malzemeler ile akrobasi hareketleri yapılmamalıdır. Ek olarak pilot, yeterli irtifa olmasına rağmen yedek paraşüt atmıyor. Yedeği yok ise; olmaması, var ise; atmaması büyük bir hatadır. Kask takmaması da kasksız motorsiklet kullanmak ile aynı "bana bir şey olmaz" kafasına işaret ediyor. Pilot, yolcuya sarılıyor ve tutuyor izlenimi veriyor ama bu hareket refleks ile yapılmış ki öncesinde tek şans olan yedeğin atılması gerekiyor. Yolcunun çarpma anında hayatta kalması şans. Belki de pilot, karabinalarını kontrol edip değiştirseydi, yedek paraşütü olsaydı veya atsaydı, kaskını taksaydı; bu olay gerçekleşmeyebilirdi veya gerçekleşse bile yolcu gibi hayatta kalma şansı olabilirdi. Genç pilotmuş, nedeni ne olursa olsun üzücü.

01.12.2018

Adamdaki reflex hayat kurtarmış ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ