Yalova'da Yabancı Uyruklu Kişi Yavru Bir Kediyi Tekmeleyerek Can Çekiştirdi, Diğerleri de O Anlara Güldü

Sosyal medyada paylaşılan ve kişilerin yabancı uyruklu olduğu iddia edilen görüntülerde, bir kişi yavru bir kediyi tekmelerken görülüyor. O tekneden sonra metrelerce öteye savrulan yavru kedi can çekişirken, görüntüleri kaydeden diğer kişiler ise gülüyor.

Aykırı tarafından paylaşılan o görüntülerde yer alan bilgiye göre ise o yavru kedi öldü.

twitter.com

⚠⚠⚠ Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
14.11.2021

Ülkede tek bir mülteci kalmayana kadar hepsinin defolup gittiğini ve vatandaşlık alanlarında vatandaşlıktan çıkarıldıklarını görmek istiyorum çok mu şey istiyorum acaba???

14.11.2021

pardon da mülteci veye değil,kendi vatandaşımız da aynı şeyi yapıyor.Başkası yapınca milliyetci gururunuz kabarıyor,kendi insanınız yapınca niye bu kadar sesiniz çıkmıyor.

14.11.2021

yalova da yasiyorum ve o goruntude gosterilen alanda (sahil) yuzlerce arap yaşamakta.yalovanin yerlisi olarak oraya gitmeye korkar olduk.Bunlarin kim oldugu hemen ortaya ciksin ayni sekilde bu kisiler tekmelenerek öldürülsün.Benim severken incitirim diye korkarak sevdigim sokak kedisini nasil hangi vicdanla hangi merhamete tekmeleyebilirsiniz? Kimsiniz siz gorgu adap insanlik bilmeyen gereksiz cahiller!!!!!!

Kansız o.... çocuğu şerefsizler

TÜM YORUMLARI OKU (27)