Yalnızlığınıza İlaç Olan Oyunlar: Bunları Sadece Arkadaşınız Varsa Oynayabilirsiniz!

Bazen yalnız kalmak istediğimizde oyun oynarız ancak bu liste onun tam tersini gösteriyor! Yalnızlıktan sıkılan veya arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamak isteyenlere güzel önerilerimiz var!

Ancak bir sorunumuz var, bu oyunlar arkadaş olmadan gerçekten çok sıkıcı...

1. A Way Out

Bir hapishaneden kaçış macerasını konu alan A Way Out, tek başınıza oynayamayacağınız bir oyun. Bölünmüş ekran yardımıyla birlikte iki farklı karakteri kontrol ediyor ve başlarına gelen maceralara tanık oluyorsunuz.

2. Unravel Two

Tek başınıza oynayabiliyor olsanız bile yanınızda birisi varsa ortaya çok daha renkli bir atmosferin çıktığını söyleyebiliriz. Enerjili ve yüksek tempolu hikayesinin yanı sıra, arkadaşlık ilişkilerini güçlendiren ve takım oyununa önem veren bir yapım olarak gösterebiliriz.

3. Keep Talking and Nobody Explodes

Muhteşem bir eğlence sunan Keep Talking and Nobody Explodes, iki veya daha fazla oyuncuyla oynanabilen muhteşem bir bulmaca oyunu. Bir oyuncu kendiniz kilitli bir oda içerisinde ve zamana dayalı bir bomba ile birlikte buluyor. Diğer oyuncu veya oyuncular ise bombayı göremiyor ancak durdurmak için gereken rehbere sahip. Yardımlaşın ve şu bombayı durdurun!

4. Screencheat

Dört kişiyle oynanabilen bu nişancı oyunu, aslında sandığınızdan çok daha komik ve eğlenceli bir yapıya sahip. Çünkü bölünmüş ekrandaki oyuncular, karakterlerini göremiyor ve bu yüzden diğer rakip arkadaşlarını avlamak için sürekli onların ekranını takip etmek zorunda. Kulağa oldukça ilginç ve eğlenceli geliyor öyle değil mi?

5. It Takes Two

E tabii, seni bu listeye almasak olmazdı zaten. 2021 yılında 'Yılın Oyunu' ödülün almış olan It Takes Two, iki kişiyle birlikte oynanabilen bir bulmaca-platform oyunu. Her bölümü farklı bir atmosferde ve farklı bir eğlence içerisinde geçiyor.

6. Brothers - A Tale of Two Sons

A Way Out ve It Takes Two gibi oyunlarla ismini duyduğumuz Joesf Fares'in ilk projesi diyebiliriz buna. Tek başınıza oynayabiliyorsunuz ancak iki karakteri kontrol etmek gerçekten çok zor. Bu yüzden yan yana oynamak ve bu duygu yüklü hikayeye bir göz atmak isteyebilirsiniz.

7. Don't Starve Together

Biraz da hayatta kalalım öyle değil mi? Don't Starve Together, açık dünya içerisinde arkadaşınız ile birlikte hayatta kalmaya çalıştığınız ve bu süreçte yeni yerler keşfederek tam bir 'Survival' atmosferine adapte olduğunuz bir sürece sahip.

8. The Past Within

Albert Vanderboom’un planlarını ortaya çıkartmak için bir oyuncu geleceğe, diğer oyuncu ise geçmişe gidiyor. Birbiriniz ile iletişim kurarak çeşitli bulmacaları çözmek zorunda kalacaksınız. Rusty Lake serisine hakimseniz mutlaka oynamanız gereken bir yapım kendisi.

9. We Were Here

'Kaçış Odası' türünün popülerleşmeye başladığı dönemlerde piyasaya sürülen We Were Here, oynaması ücretsiz olmasıyla birlikte aynı zamanda eğlenceli bir deneyim sunuyor. Bulmacaları çözecek ve zamanınız tükenmeden kilitli kaldığınız mekandan kaçmaya çalışacaksınız. Aynı zamanda serinin diğer oyunlarına da göz atabilirsiniz.

10. Witch It

Gördüğünüz oyun içi görselde saklanmış bazı oyuncular olduğunu söylesek şaşır mısınız? Witch It, aslen bir saklambaç oyunu ancak gerçekten çok eğlenceli. Bir takım farklı eşyaların şekline bürünerek saklanıyor, diğer takım ise onları zaman dolmadan bulmaya çalışıyor. Eğer tanımadığınız oyuncular ile oynamak istemiyorsanız 2-3 arkadaşınızı toplayarak ortaya daha heyecan verici bir atmosfer sunabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Starfield Oynayanlara Harika Rehber: İşte Karşınızda Oyundaki En İyi Yoldaşlar!
TikTok Kadınlarından Oyunun Ortasında Partnerlerini Sevgiye Boğma Akımı
Starfield İnceleme Dosyası: "Uzaydayız, Herkesin Kafası Karışık"

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!