Yalnızca İyi Hissetmek Değil, İyi Görünmek Gerek: Göz Altı Işık Dolgusu ile Görünüşünüzden Yılları Geri Alın!

Sosyal yaşamda iyi hissetmeniz yeterli olmaz; iyi görünmeniz de gerekir.

Sizin de göz altlarınızda koyu halkalarınız varsa şüphesiz birçok kapatıcı ve parlatıcı ürünü denemiş olmalısınız. Ancak gerçek şu ki; bu ürünler size yalnızca anı kurtarmaya yardımcı olabilir.  Yapılması gereken en doğru şey; doktorunuz tarafından göz altınızda koyulaşmaya sebep olan faktörleri tespit ettirmek ve uygun tedaviyi uygulatmaktır.

‘’Gözyaşı çukuru’’ olarak bilinen göz altı bölgenizde çukurlaşma var ise, göz altında hacim kaybı söz konusuysa göz altınızda gölgelenme ve koyulaşma sıklıkla karşılaşılan bir durumdur.

Gözleriniz ruhunuzun enerjisini direk yansıtır.

Bu sebeptendir ki insanlar göz çevrenizi sağlıksız gördüğünde sizi olduğunuzdan daha yaşlı, yorgun, hasta ya da uykusuz olduğunuzu düşünürler. Göz altı için özel geliştirilen hyalüronik asit içerikli göz altı ışık dolgusu ile göz altındaki hacim kaybı giderilebilir, torbalanmaların görünürlüğü azaltılabilir, koyu halkalar silinip daha aydınlık bir görünüme sahip olmanız sağlanabilir.

Göz altına yapılacak enjeksiyon işlemi bazıları için kaygı verici olup "acaba acılı olur mu" sorusunu akıllara getirebilir.

Sanılanın aksine hassas bir tedavi olan göz altı ışık dolgusu uygulaması acısızdır ve kişinin konforunu olumsuz etkilemez. Ağrısız bir deneyim yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Göz altı ışık dolgusu tedavisi; 15 dakika gibi bir sürede uygulanmakta olup sonuçlar hemen görülebilir. Optimum doğal sonuçlar ise bir ay kadar sürede tamamlanır ve 3 yıla kadar kalıcıdır. Sizi mutlu edecek başarılı bir göz altı tedavisi için nitelikli dolgu malzemesi ve sağlık kuruluşunda titiz bir tedavi uygulanması önceliğiniz olmalıdır. Yaşınız, yaşam standartlarınız, genetik yapınız, cilt tipiniz tedavi sonuçlarını ve kalıcılık süresini etkileyen temel faktörlerdir.

Günümüzde estetik alışkanlıkları ve talepleri hızla değişmektedir. Son yıllarda ameliyatsız estetik uygulamalara duyulan ilgi yüz dolgusu uygulamalarını daha ön plana çıkarmıştır.

Hal böyle olunca; daha sağlıklı, genç ve estetik bir görünüm için göz altı ışık dolgusu her zaman herkes için yeterli olmaz. Her yüzün ihtiyacı farklıdır ve birden farklı bölgeye dolgu uygulamaları kombine edilebilir.

Doğallıktan uzaklaşmadan dudaklar, elmacık kemikleri, yanaklar, nazolabial dediğimiz burun kenarı çizgileri, çene hattı için de dolgu uygulamaları yapılabilir. Başarılı dolgu uygulamaları doğal sınırlar içerisinde yüz gençleştirmeyi mümkün kılar.

Yüz dolgusu Ankara’da söz konusu olduğunda yanak dolgusu sıklıkla başvurulan uygulamalardan olmaktadır.  Yanak dolgusu ile;

  • Elmacık kemiklerinin kaldırılması,

  • Yüze hacim katılması,

  • Çökük yanakların dolgunlaştırılması,

  • Yanaklarda asimetri varsa giderilmesi,

  • İnce çizgi ve kırışıkların yumuşatılması hedeflenmektedir.

Kliniğimizi 05323005825 ya da 03122857508 numaralarından arayarak göz altı ışık dolgusu Ankara tedavisinin size uygun olup olmadığına dair detaylı bilgi ve görüşme randevusu alabilirsiniz.

Medikal Estetik Hekimi - Dr. Buket Yıldırım

http://www.drbuketyildirim.com

Facebook: @drbuketyildirim

Instagram: @drbuketyildirim

YouTube: Buket Yıldırım

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
YORUMLAR
12.02.2021

Yeni yaptırdım. Hiç acımadı. Sonuç güzel. Ama göz altınız çökükse yaptırın. Yoksa bir işe yaramaz. Bende süper oldu. Beyaz tenliyim ona rağmen ne morardı ne şişti

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ