Yalnızca Bıyığıyla Dahi Kıçınızı Tekmeleyebilme Potansiyeline Sahip 16 Ağır Karakter

Bıyığın gücünü göstermesi açısından herkese ibret olabilecek muazzam karakterlerle başbaşayız. Bir karakter düşünün ki, bıyığı olup da ezik olsun, vur ensesine ekmeğini al olsun. 

Asla! 

Her kim ki kaytam bıyıklarıyla karşınızda dikiliyor, bilin ki birileri üzülecek, birileri ağlayacak...

Bakıyoruz.

1. Kasap Bill - New York Çeteleri

Hiç şakası olmayan, çok pis bir adamdı. Yani, kasaplığıyla nam yapmış biri için çok fazla laf sarfetmeye gerek yok açıkçası. 

Daniel Day Lewis'e bıyık acayip yakışmıştı. Öyle ki, çok sevilince devamını çektiler. 'Sen hep bıyıklı ol ağabey' dediler.

2. Jules Winnfield - Pulp Fiction

Bir mucizeyle yüzyüze gelip tövbe edene kadar sakız çiğner gibi adam mıhlayan Jules Winnfield'la yolunuz asla kesişsin istemezsiniz. Film boyunca pek çok kez tecrübe ettiğimiz üzre, kendisine yamuk olmaz. 

Vincent, mutlu muyuz?

3. Charles Bronson - Bronson

Kaslı kel Tom Hardy'nin bir psikopatı canlandırması o kadar da mühim bir olay değil. Esas farkı yaratan şeyin bıyık olduğu konusunda herkes hemfikir. 

Öyle değil mi?

4. Angel Eyes - İyi, Kötü, Çirkin

Clint Eastwood'un unutulmaz düşmanı. Melek Gözler lakabıyla izlediğimiz muhteşem kötü. Lee Van Cleef bu role yalnızca bıyık bırakarak hazırlanmış derler.

5. Dadinho - Cidade Deus

Yapılan bir araştırmaya göre Tanrı Kent filmini izleyenlerin %84'ü Dadinho karakterini hayatlarının sonuna kadar unutmuyor. (Böyle bir araştırma yok)

Ey, daha beş yaşında adam öldürmeye başlayan Dadinho! O da çoğu psikopat gibi o da psikopatlığını bıyığıyla taçlandıranlardan...

6. Ra's al Ghul - Batman Begins

Batman'i eğitip sonradan mekanında onun kıçını tekmeleyen tek karakterin o olduğu söylenebilir. Liam Neeson'ın filmlerinde bir şeyleri tekmelemesine çok alışkınız ama, bu bıyığını kuşandığı vakit tekmelerinin kuvveti iki misline çıkmıştı.

7. John Ruth - The Hateful Eight

Dev bıyığıyla doğru orantılı seviyede şiddet kullanan John Ruth karakteri, filmin en akılda kalıcı karakterlerinden biriydi. Bıyığı sayesinde çılgınlığı diğerlerinden ayrılıyordu. Gücünü bıyığından alıyordu.

8. Oberyn Martell - Game of Thrones

'Yahu unutulabilir misin be kardeşim!' Civanım, güney ateşim... Çekip mızrağını vururdun hainin, zalimin kafasına kafasına. 

Özlüyoruz. Unutmayacağız.

9. Walter White - Breaking Bad

Tek kelime dahi etmeye gerek var mı? Heisenberg. Kralların kralı. Yamuk tanımaz. Oldu mu affetmez. Heisenberg olmaya giden yolda karısı Skyler'dan daha çok yanında olan şeyi de, tabii ki bıyığıydı. 

Kapıyı tıklatandır o.

10. Ron Swanson - Parks and Recreation

Olup olabilecek tüm erilliği bünyesinde toplayabilen gerçek bir alfa erkek olan Ron Swanson'ın hikmetine hiç kafa yordunuz mu acaba? 

Doğru bildiniz: Bıyık.

11. Daniel Plainview - There Will Be Blood

Yine Daniel Day Lewis, yine ölümsüz bıyığı. Bütün filmi 'Seninle sonra görüşeceğiz arslanım' yüz ifadesiyle geçirse de, finalde yaptığı unutulmaz hamleyle bıyığının kerametini dışa vurmuştu. Heyt be!

12. John Watson - Sherlock

Sherlock'un arkasındaki sırrı açıklama vakti! John Watson karakteri üçüncü sezon itibariyle artık yeterince kıç tekmeleyici olduğuna kanaat getirip bıyık bıraktı.

Evet.

13. The Comedian - The Watchmen

Gözcülerin en tekin olmayanı. Sadece sırıtarak dahi şeytanı ensenizde hissettiren Komedyen reis. O korkutucu ifadesini büyük ölçüde bıyığına borçlu.

14. Yandım Ali - Son Osmanlı Yandım Ali

Son Osmanlı olduğu iddiasının belirsizliği bir kenara, Yandım Ali karakterinin bir tokatla insanı 4 metre sektirdiği biliniyor. Elbette bıyık.

15. Bay Patates Kafa - Oyuncak Hikayesi

Unutacağımızı sandınız değil mi? Biz her bıyıklının peşine düştük azizim. Bay Patates Kafa'nın bile. Oyuncak Hikayesi'nin ağır abisi. Neden dersiniz? 

Evet. Bıyık.

16. Tatar Ramazan - Tatar Ramazan

Bu listenin sonuna layık olan tek bir karakter var, o da Tatar Ramazan. Taş kesilme komutu verebilen tek kurgu karakter. Kadir İnanır'ın muhteşem portresi ve evet, bıyığı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
02.04.2017

walter reyizz

02.04.2017

Bizimkiler hariç hiçbirine hava mava katmamış kusura bakmayın.

03.04.2017

Erdal Beşikçioğlu, Haluk Bilginer aradı gözlerim ama editör yabancı hayranı çıktı.

TÜM YORUMLARI OKU (6)