Yalnız Kurt Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu: Dizinin 5. Tanıtım Filmi Yayınlandı! Yalnız Kurt Dizisi Ne Zaman?

Türk televizyon tarihinin uzun süreli ekranlarda kalmasıyla bilinen, izleyicinin her hafta yeni bölümü için sabırsızlıkla beklediği dizilerin başında gelen Kurtlar Vadisi yapımının yerine gelecek yeni bir dizi yakında ekranlarda yerini alacak. Yeni Kurtlar Vadisi olarak anılmaya başlayan Yalnız Kurt isimli dizi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile bir hayli dikkatleri üzerine çekiyor.  Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un beşinci tanıtımı yayınlandı. Peki Yalnız Kurt dizisi ne zaman izleyici ile buluşacak? Hangi tarihte? 

Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinde imzası bulunan duayen yönetmen Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt, sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Henüz başlamadan birçok kişi tarafından dizinin yayın günü merakla bekleniyor.

Yalnız Kurt Dizisi Ne Zaman?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü 28 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşuyor.

Yalnız Kurt Yeni Bölüm Özeti

Yalnız Kurt, Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor.

Golyat; harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür.

YALNIZ KURT 5. TANITIM FİLMİ

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'