Yalnız Kurt 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalnız Kurt Yeni Bölüm Fragmanı

Yalnız Kurt 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Yiğit'in öldüğünü söyleyen Altay'ın hemen ardından 5 Numara'nın 'ben ölmeyeceğim' demesi merak uyandırır. Altay ile yeni bir dünya kurmaya niyetlenen 5 Numara, gözündeki en değerli varlık olan yeğeni ile birlikte yaşamak istemektedir. Mira'nın Altay'a olan önerisi ise kafa karıştırır. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt 19. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

ATV'nin Osman Sınav imzası taşıyan dizisi Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Polisiye bir yapım olmasının yanı sıra devlet, hükümet, terör örgütleri gibi pek çok yapı taşını barındıran Yalnız Kurt dizisi, ekranlardaki serüvenine hız kesmeden devam ediyor. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık gibi isimlerin başrolünde olduğu dizi Cuma akşamları 20:00'da ATV'de yayınlanıyor. Peki Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? İşte Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

#YalnızKurt #atv Yalnız Kurt 19. Bölüm Fragmanı @atv

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Ahmet'i infaz etmek için görevlendirilen Doğan, Ahmet'in karşısına çıktığında olaylar beklenmedik bir hal alır. Doğan vicdanı ve aldığı emir arasında çıkmaza girmiştir.

Enver ile Altay'ı Çerkez'in evinde bir arada gören Topal, durumu Halit'e anlatır. Halit ise infaz ettikleri bir Kadimçeri'nin evinde ne işi olduğunu sormak için Altay'ı bekler.

Altay ise Mira ile göreve çıkmak zorundadır ve bu yolda kendisini bekleyen sürprizler olduğunun farkında bile değildir. Yolun sonunda Topal ile karşılaşan ikili, Mira'nın son derece tedirgin olması yol açar.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yalnız Kurt 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalnız Kurt Yeni Fragman ve Son Bölüm Özeti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu