Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yalı Çapkını 15. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını gerçek hayattan uyarlama konusu ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan sevilen dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstleniyor. Dizisinin senaryosunu ise Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. 23 Aralık Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını, 14. bölümüyle de çok ses getirdi. İzleyiciler Yalı Çapkını'nın yeni bölümünü merak etmeye başladılar bile! Yalı Çapkını dizisinin gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı ise yayınlandı. İşte Yalı Çapkını 15. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor.

Bakalım, Yalı Çapkını 14. bölümünde neler yaşandı! 👇

13. bölümde olay olan o öpücük Ferit'i yolundan döndürmeye yetmiyor. Seyran'ın havaalanında Ferit'i öpmesi Ferit'i kararından vazgeçiremiyor.

Yalı Çapkını dizisinin usta oyuncusu Çetin Tekindor'un canlandırdığı Halis Ağa karakteri fenalaşıyor. Hastaneye kaldırılan Halis Ağa'nın durumu kritik.

İzleyenleri korkutsa da Halis Ağa kritik durumu atlatıyor. Hastaneden eve getirilen Halis Ağa'nın Seyran'dan bir isteği var.

Halis Ağa ile Kazım arasındaki gerginlik ise bitecek gibi durmuyor. Bakalım Seyran, Halis Ağa'nın isteğini yerine getirebilecek mi? Ferit ile Seyran'ın arası düzelecek mi?

Yalı Çapkını son bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını 15. bölüm gelecek hafta yaşanacakların habercisi... İşte heyecan dolu Yalı Çapkını fragmanı. 👇

Yalı Çapkını 15. Bölüm 1. Fragmanı | Gideceğim Ama Seninle

İlginizi Çekebilir

Yalı Çapkını 14. Bölüm İzleme Ekranı: Yalı Çapkını Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri