Yalı Çapkını Hayranlığıyla Bilinen Demet Akalın, Dizideki Şiddet Sahneleri Sonrasında İsyan Etti

Yalı Çapkını'nın en büyük fanlarından şarkıcı Demet Akalın, dizinin son fragmanında şiddet ve namus cinayeti kavramlarının işlenmesinden sonra Twitter'da açtı ağzını yumdu gözünü. Yalı Çapkını yönetmeni ve senaristine seslenen Akalın, dizinin Kurtlar Vadisi'yle karıştırıldığını belirtti.

Sık sık kadına şiddet sahneleriyle gündeme gelen Yalı Çapkını, her yeni bölümünde şiddetin dozunu daha da arttırarak izleyicilerden yoğun tepki görüyor.

Kazım Ağa'nın eşi Esme ve kızları Suna ve Seyran'a uyguladığı şiddet yetmezmiş gibi bir de diziye İhsanlı ailesinin girmesiyle iyice yılan hikayesine döndü.

Dizinin son fragmanında Tarık'ın Seyran ve Ferit'in birlikteliğini 'namus' kavramıyla ele alması ve Kazım'a namusunu temizlemesini söylemesi ipleri iyice kopardı.

Yalı Çapkını'nın son yayınlanan fragmanının yanı sıra dizide yayınlanmayan bir şiddet sahnesinin gizli kamerayla sosyal medyada ifşa olmasıyla dizinin izleyicileri #YalıÇapkınıŞiddeteDurDe şeklinde kampanya başlatırken, söz konusu diziye bir isyan da Demet Akalın'dan geldi.

Yalı Çapkını dizisinin en büyük hayranlarından Demet Akalın sık sık dizinin başrol oyuncularına övgüler sıralamasıyla bilinse de dizideki şiddet sahneleri ona da fazla gelmiş olacak ki sosyal medyadan dizinin yönetmen, senarist ve yapım ekibine açtı ağzını yumdu gözünü!

Dizinin yeni bölüm fragmanına şu şekilde tepki veren Akalın daha sonra isyan ettiği tweetler paylaştı:

👇

👇

👇

Dizinin gerçek bir hikayeden alındığı için bu sahnelere yer verdiğini düşünerek Akalın'a yanıt veren bir kullanıcıya Akalın'ın cevabı gecikmedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yalı Çapkını'nın Sosyal Medyaya Sızan Şiddet Sahnesine Büyük Tepki Gösterildi!
Yalı Çapkını Dizisine Seyran ve Ferit'in İnternet Özel Versiyonundaki Yatak Sahnesi Damga Vurdu!
TV'de Yayınlanmadı: Yalı Çapkını'nın Son Bölümündeki Kesilen Sahneler İzleyicilerin Gözünden Kaçmadı

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı