Onedio Logo

Yalanlama Geldi: Nevşin Mengü’nün Kemal Kılıçdaroğlu İddiası Ortalığı Karıştırdı

Kapak Görseli

Gazeteci Nevşin Mengü, bugün YouTube üzerinden yaptığı yayında CHP’nin yargıdaki kurultay soruşturması ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. 

İddiaya göre davanın savcısı Kemal Kılıçdaroğlu’na 'Gelir ifadesinde kurultayda yolsuzluk yoktur, ben böyle şeyi görmedim, şahit olmadım' derse dosyayı kapatırız demiş ancak Kılıçdaroğlu ifade vermeye gitmemiş.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik ise iddiaya sosyal medyadan tepki gösterdi. Nevşin Mengü ise yaptığı paylaşımla iddiasının arkasında olduğunu söyledi.

Özgür Özel’in, Kemal Kılıçdaroğlu’nu mağlup ederek CHP’nin başına geçtiği kurultayın şaibeli olduğu iddiası hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Özgür Özel’in, Kemal Kılıçdaroğlu’nu mağlup ederek CHP’nin başına geçtiği kurultayın şaibeli olduğu iddiası hakkında soruşturma başlatılmıştı. Görseli

Eski Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve bazı CHP'li delegelerin başvuruları sonrası Özgür Özel'in genel başkan seçildiği 38. Olağan Kurultay'ın iptali istemiyle açılan davalar birleştirilmişti.

Davanın bugün görülen duruşmasında, davanın özü olarak Özgür Özel yönetiminin görevden uzaklaştırılması, Kılıçdaroğlu ekibinin göreve iadesinin yapılması tutanağa işlendi.

Dava, 30 Haziran’a ertelendi.

Nevşin Mengü’den Kemal Kılıçdaroğlu iddiası

Nevşin Mengü’den Kemal Kılıçdaroğlu iddiası Görseli

Gazeteci Nevşin Mengü, yargılanan CHP kurultayı ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Mengü’ye göre davanın savcısı Kemal Kılıçdaroğlu’na özel bir mesaj göndererek, “Gel ifade ver ve kurultayda yolsuzluk olmadı de. Biz de dosyayı kapatalım” demiş.

Kemal Kılıçdaroğlu ise ifade vermeye gitmemiş.

Nevşin Mengü’nün açıklaması 👇

Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Nevşin Mengü'ye tepki gösterdi. 👇

Nevşin Mengü ise iddiasının arkasında olduğunu açıkladı. 👇

twitter.com

'Kaynağımdan eminim; doğru çıkmamasını daha çok isterim; Sayın Kılıçdaroğlu’na önerim beni yalanlamak yerine çıkıp ben kayyum gibi atanmam, kurultay dosyası kapanmıştır demesidir.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası Alan Ancak Cezaevine Girmeyecek Olan Zehra Kınık’a Sosyal Medyada Tepki Yağdı
Kızılay Başkanından Çadır Satışı Açıklaması: "O Olayla İlgili Kimse Artık Bünyemizde Çalışmıyor"
Denetime İzin Vermediler: Ankara’daki Kurban Pazarında Polise Saldırı

Popüler İçerikler

Iğdır Üniversitesi, 'Tepkiler' Nedeniyle Aleyna Tilki Konserini İptal Etti, ‘Havadan Dolayı’ Dendi!
Iğdır Üniversitesi, 'Tepkiler' Nedeniyle Aleyna Tilki Konserini İptal Etti, ‘Havadan Dolayı’ Dendi!
ATV'nin Can Borcu Dizisindeki Tecavüz Sahnesine Tepki Yağdı!
ATV'nin Can Borcu Dizisindeki Tecavüz Sahnesine Tepki Yağdı!
Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı
Muğla’da 5.8 Büyüklüğünde Deprem: Birçok İlde Hissedildi; 1 Ölü 69 Yaralı
YORUMLAR
26.05.2025

yahu halk seni istemedi genel başkan oldun, halk istemedi defalarca yenildin tekrar tekrar genel başkan oldun yetmedi halk yine istemedi Cumhurbaşkanı adayı oldun yetmedi halen geri dönme planlari yapıyorsun, bu ne koltuk sevdasidir ki yüzsüzlügü bile kaldırıyor.

26.05.2025

kk'yı savunan birinin akıl sağlığı yerinde değildir. bu herifin tek amacı gündeme gelebilmek. en iyisi dikkate bile almamak.

26.05.2025

Hiç hazzetmediğim bir gazetecinin yine hiç mi hiç hazzetmediğim eski bir parti lideri hakkındaki iddiası olarak okudum. KK'nun sicili aşırı bozuk. Bu gazeteci ise muhalif görüntü verip güç sahibi kimse ona çalışıyor gibi bir izlenimim var. CHP lider değiştirdi ama bütünlük içinde mağrur bir parti görüntüsü veremedi. O yüzden bunlar gibilere öne sürecek konu çıkıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (16)