Yaklaşık 200 Erkekle Birlikte Olan Seks Bağımlısı Kadın Tek Eşliliğe Yöneldiğini Açıkladı!

30 yaşındaki Laurie seks bağımlısı ve insanı endişelendirecek derecede erken yaşta başlayan bu alışkanlığının üstesinden gelmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz yıla kadar Laurie, her hafta birçok yabancı ile beraber oluyordu.

The Sun ile yaptığı röportajda: 'Beraber olduğum erkekleri saymayı bıraktım ama 100-200 arasında bir şey olmalı. Seks benim için hiçbir zaman yeterli olmadı. Ama oğlum Henry'nin nasıl etkilenebileceğini fark ettiğimde yardım almam gerektiğini anladım.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.03.2019

Neymiş kadın 12 yaşında ilk sex deneyimini yaşamış. Yetişkin yaşta olan sapıkların aklına 12 yaşında bir çocuğun cinsel şeyler yaşamasını normal miş gibi gösterip 12 yaşında olan bir çocuğuda bu deneyimi özendiriyorsunuz !! Ayrıca matematiğinizi sikeyim içeriğin tamamen başka amaçla yazıldığı bariz belli her hafta bir kaç kişi ile beraber olduğunu söylüyorsunuz. 18 den başlayıp 30 yaşına kadar yalnızca minimum sayı olan 2 erkekle beraber olsa 1248 erkek yapar nasıl oluyorda 100-200 arası oluyor ? Geçen ay mı başlamış bi kaç kişiyle beraber olmaya ? Yine sikim sonik bir içerik , yine porNEDİO dan pedofililiğe ve orospuluğa özendirme çabası...!

19.03.2019

tek eşlliliğe karar verene kadar bir 100 kişi daha geçer elinden herhalde . karar olumsuz çıkmaz umarım

19.03.2019

paralı asker

TÜM YORUMLARI OKU (5)