Yakıtı Kritik Seviyenin Altına Düşen Uçakta Büyük Panik: Yolcuların Çığlıkları Kameraya Yansıdı

Ankara - Diyarbakır seferini yapan uçak, yakıtı kritik seviyenin altına düşünce Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. 

Vatandaşların panik dolu anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara-Diyarbakır seferini yapan uçak, hava şartlarından dolayı Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş gerçekleştirdi.

Yolcuların Elazığ’dan karayolu ile Diyarbakır’a gönderildiği olayda yaşanan panik dolu anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Görüntülerde yolcuların 'Bismillahirrahmanirrahim' dedikleri, salavat getirdikleri ve 'Uçak iniyor' diye bağırdıkları görüldü.

İşte uçakta yaşanan ve büyük paniğe neden olan o anlar…

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR

Pilotlar zaten hep en kötü senaryolarla eğitim alıyorlar. Bunun bin kat beter türbülanslı havalarda sağsalim piste iniş yapıyorlar. Bizim milletimiz göt korkusu gelince olayıol büyütüyor.

"Sağ salim piste" mi, "piste sağ salim iniş" mi yapıyorlar? Durum nedir ne değildir anlamadım da: şöyle bir durumda hangi millet rutin yolculuğuna devam edebiliyor? Hani bu yorum için farklı milletleri de gözlemlemiş olman lazım. Yaşadığın en kötü türbülanstan bahseder misin biraz lütfen özel değilse?(hayal gücüne güveniyorum) Ben yaşadığım en sağlam türbülansta kaba etimin koltuktan kesildiğini biliyorum. O ses, o darbe ve sallanma (ki kabin görevlilerini dahi yaralayan türbülanslar var, yolcu öldüren de var(doğrudan değil tabii ki darbe ile)) anında herkes bir Nietzsche gibi üst insan değil; "Pilotlar zaten hep en kötü senaryolarla eğitim alıyorlar" diyebilsin. Dahası şu gördüğün ve bahsettiğimiz türbülans zaten piste inişte olmaz :) Dahası türbülans doğrudan uçağı da düşürmez :) Bu gerçeklere rağmen sert bir türbülans benim diyen babayiğit yolcunun aklını alır aklını :) BKZ: jump scare nedir? Öyle klavye başından millete bok atmaya benzemiyor hayatın gerçekleri :)

27.11.2023

Millet hem cahil hem salak

Kim olsa korkardı, burada horoz kesilmeyin

TÜM YORUMLARI OKU (30)