Yakışmadı! Sahneye Çıkan Demet Akalın Tadını Beğenmediği İçkiyi Garsonun Başından Aşağı Döktü!

Popun kraliçesi Demet Akalın yaptığı her hareketle, söylediği her sözle gündem olmayı başarıyor. Bodrum'da sahne aldığı sırada içki sipariş eden Akalın, gelen içkinin tadını beğenmeyince kadehi garsonun başından döktü. Dinleyiciler tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

Kaynak: @olay.az

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden olan Demet Akalın, yaz boyunca hız kesmeden birçok şehirde konserler vermeye devam ediyor.

Söylediği şarkılar, dans performansları, söylemleri ve kıyafetleriyle her yaz çok konuşulan Demet Akalın, yıllardan beri var olan sivri diliyle hem sanat camiasına hem dinleyenlerine hem de işletme çalışanlarına bazen zor anlar yaşatıyor.

Hatta geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayınlanmaya başlayan Zeytin Ağacı dizisinde Murat Boz ile öpüşme sahnesiyle gündem olan Tuba Büyüküstün'ün oyunculuğu hakkında attığı tweet magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü!

Detaylar burada! 👇

Demet Akalın, Zeytin Ağacı'nın Başrol Oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün Oyunculuğuyla İlgili Olay Bir Yorum Yaptı!

Geçtiğimiz saatlerde Bodrum'da sahne alan Akalın, bu sefer yaptığı hareketle büyük tepki topladı!

Boşandığı ve birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Okan Kurt'un da DJ olarak bulunduğu sahneye içki isteyen Akalın, 'Resmen elma suyu' diyerek beğenmedi.

Buraya kadar aslında çok normal ilerliyoruz... Demet Akalın'ın her zamanki söylemleri...

Fakat @olay.az isimli Instagram sayfasında paylaşılan görüntülerde Akalın, beğenmediği ve elma suyuna benzettiği içkiyi kendisine servis eden garsonun başından aşağı döktü!

Dinleyiciler ise o anları alkışladı...

Başından aşağı içki döktüğü garsonu dinleyicilerin alkışları, Okan Kurt dahil sahnede bulunan yetkililerin gülüşleri arasında 'Git gerçek bir şampanya getir bari' diyerek sahneden gönderdi!

Kısa bir süre sonra 'gerçek' bir şampanya getirilen Akalın, şişeyi başına dikerek şarkı söylemeye devam etti...

Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı içki döktüğü anları buradan izleyebilirsiniz 👇

O anlar sosyal medyada büyük tepki topladı.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Olayın ardından Demet Akalın, bu 'baştan aşağı içki dökme' olayını bir gelenek haline getiren Formula pilotlarını paylaşıp 'İlk sahnede ödeşeceğiz' dedi...

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Çağlar Ökten'in Oğlu Artur'dan Seda Sayan'ı Kızdıran Bir Yorum Geldi, Ortalık Karıştı!
Zeynep Bastık'ın Eski Eşi Tolga Akış ve Çağla Şıkel Arasındaki Yeni Aşk İddialarına Beklenen Yanıt Geldi
Yine Boşanıyorlar! Bir Ayrılıp Bir Barışan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Çarpıcı Aşk Hayatını İnceliyoruz

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
01.08.2022

Aynısını yıllardır yıldız tilbe içinde söylüyorum.. VAROŞ HER ZAMAN VAROŞTUUUUUUR..

02.08.2022

Bunu yazmaya gelmiştim. Hatta birebir arkadaşımın başından aşağı şarap döktü. Arkadaşım onun orkestrasında gitaristti.

02.08.2022

Ben o garsonun yerinde olacaktım, içkiyi döktüğü an alır o bardağı oracıkta onun götüne sokardım. Garsonda da kabahat, birisi seni onca insanın içinde aşşağılıyor sende sesini çıkarmıyorsun. Tamam ekmek parası falan ama insanda birazda onur olur.

02.08.2022

Heee aynen aynen sonra adama dava açsınlar asıl kol gibi tazminatı götüne soksunlar. Öyle bi şey yapsa asıl adını onursuza çıkarır , cringe feministleri üzerine salarlar adamın , bundan sonra kimse de biyere işe almaz açlıktan sürünür. Şuan kimse "fakir ama gururlu" olamıyor geliyo bi zengin piç gururunu onurunu ondan alıyo vermezse de bunu ona çok pahalıya ödetiyor. O eski filmlerde oluyodu. Şimdi yok

02.08.2022

Ya arkadaşlar şimdi biraz alakasız olacak konuyla ama; Bu ülkede kadınları döven, aşağılayan, topuklarından kurşunlatan İbrahim Tatlıses isimle dağ ay*sına geçen Altın Kelebek töreninde özel ödül verdiler, herkes mal gibi alkışladı, biri çıkıp bir şey söyleyemedi. Ondan sonra ödül almaya çıkan herkes:”Kadına şiddete hayır” vs naraları attılar. Bu görgüsüzler böyle, kendi işlerine geleni korur, adap edep nedir bilmezler. Hepsi kasiyerden bozma görmemiş oldukları için bir anda böyle bir varlığa erişince ne yapacaklarını bilemiyorlar işte.

02.08.2022

Haydaa, kasiyerlere neden giydirdin şimdi? Gayet sabır, efendilik ve matematik gerektiren bir meslek.

TÜM YORUMLARI OKU (35)