Yakını Göçük Altında Kalan Vatandaş İsyan Etti: 'AFAD Varmış, Devlet Varmış... Hani Devlet?'

Kahramanmaraş'ta yakını göçük altında kalan vatandaş isyan etti. Enkaz altında kalan ve yaşayan küçük bir çocuk için tepkisini dile getiren yakını 'AFAD varmış, devlet varmış... Hani devlet?' ifadesini kullandı. 

Kahramanmaraş'ta vatandaşlar tepkilerini ve taleplerini dile getirdi.

Cüneyt Özdemir Canlı Yayında Askerin Neden Deprem Bölgesinde Olmadığını Sordu
Azerbaycan, Rusya, Tayvan, Çek Cumhuriyeti, Japonya ve Daha Fazlası: Tüm Dünyadan Yardım Geliyor!

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.02.2023

Şu seçimler için birkaç ay sonra çöpe atılacak milyonlarca bayrak-flama/gereksiz mitingler-harcamalar bir kenara bırakılsa o paralar depremzedeler için harcansa fena olmaz mı.Nasıl olsa herkes yine aklındakine oy verecek, X siyasetçinin 25 sene önceki fotoğrafını meydanda 30 metrelik bayrakta görünce fikrini değiştiren olacağını sanmıyorum...

06.02.2023

Kahta’dan bir video paylaşmışlar, bildiğiniz terk edilmiş. Kapkaranlık, enkazlardan başka kimseler yok etrafta, kar yağıyor… Tüylerim diken diken oldu, elim ayağım buz kesti o enkazdakileri düşündükçe. O insanlar tonlarca betonun altında çaresizce donarken, acı çekerken, korkarken, seslerini duyursalar da kimseler yardım edemezken… Diri diri mezara girmek bu… Sebep olanlar sıcacık yataklarında uyuyacaklar değil mi? Allahın gazabına uğrarsınız inşallah.

06.02.2023

Afad yetkilisi oyle demiyor ama her bolgeye ulaştiklarindan bahsediyor. Bu kadar buyuk laflar edilmesi o kadar anlamsiz ki kimi can derdinde kimi..

06.02.2023

abi yangın çıkar devlet yok deprem olur devlet yok.. bu millet alnının teri ile kazandığı paradan devlete tonla vergi ödüyor karşılığı bu mu? çalıp çırpmaktan vakit bulamayıp vatana millete hizmet etmeyi hep geri plana attınız sonuç bu..

TÜM YORUMLARI OKU (12)