Yakın Arkadaşı Açıkladı: Dilan Polat’ın Merakla Beklenen Mahkeme Tarihi Belli Oldu

Lüks yaşamıyla görenlerin dudağını uçuklatan Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan ikiliden haber getirdi. Sevim Alan, Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı!

Akılmaz derecede kısa bir zaman içinde züğürdün çenesi yoracak cinsten bir servete kavuşan Dilan Polat ve Engin Polat çifti şatafatlı hayatlarını her dakika gözümüzün içine soktu desek yanlış olmaz.

MASAK radarına takıldıktan sonra mal varlıklarına el konulan fenomen çiftin pırıltılı hayatı yalnızca bir gece tepetaklak oluverdi.

1 Kasım'da kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gözaltına alınıp 4 Kasım'da çıkarılan Dilan ve Engin'in de aralarında olduğu 12 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailenin avukatı Hüseyin Kaya, cezaevine gönderilen ikili hakkında sürekli yeni haberler getirdi. Tutukluluk hallerinde de sosyal medyanın trendlerinden düşmediler anlayacağınız.

Bu dönemde Dilan Polat'ın hem arkadaşı hem de meslektaşı olan Sevim Alan da açıklamalarıyla sıkça gündem yaratttı, adını kesin duymuşsunuzdur.

Güzellik sektörünün dikkat çeken isimleri arasında yer alan Sevim Alan aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Sevim Alan, Dilan Polat'ın merakla beklenen mahkeme tarihini açıkladı. İddiaya göre, Polatların mahkemesi 24 Ocak Çarşamba günü görülecek.

Alan da açıklamasında "Dilan'ın mahkemesi 24 Ocak doğru haber. Dualar ile duracağız kötünün karşısında. Hepinizin duasını talibiz...." ifadelerini kullandı.

Tabii bu Sevim Alan'ın iddiası. Bu haberin gerçekliğini en yakın zamanda da duyarız gibi...

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat'ın Yakın Arkadaşı ve Kayınvalidesi Söylemezsem Olmaz Ekibine Çok Ağır Konuştu!
Cezaevindeki Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun Yazdığı Yeni Mektuplar "Yok Artık Hala mı?" Dedirtti
Kaynanası Şükran Polat Duyurdu: Dilan Polat'ın Ana Hesabı Aylar Sonra İlk Kez Yeniden Açıldı!

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
18.01.2024

Böyle arkadaş düşman başına araya saçlarım olmuş diyini sıkıştırmış hemen 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️😅

18.01.2024

kötünün karşısında derken kötü kim oluyor

18.01.2024

Kötü kim? Devlet mi? Sanki sevap işlerken hapse atıldılar. Bizim insanımız mal!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ