Yahudi Karşıtı Videosu Yüzünden Disney ve Youtube ile Anlaşması Bozulan PewDiePie'den Cevap Geldi

Yayınladığı bir videoda kullandığı görseller yüzünden Yahudi düşmanı ilan edilen ve tartışmaların odağı olan Felix Kjellberg geçtiğimiz günlerde Disney ile olan anlaşmasını kaybetmişti. Sonrasında ise Youtube'dan darbe alan PewDiePie, YouTube Red şovundan oldu ve Premium reklam kısmında yayınlanan videoları kaldırıldı. 

Geleneksel medya tarafından hep kazandığı paranın haber olmasına ve bugün yaşadığı durumun medyanın üzerine oynamasından kaynaklandığını söyleyen Felix sessizliğini bozarak bir cevap videosu yayınladı.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.02.2017

1,5 milyar Müslüman'a terörist diyen onca youtubera hiçbir şey yapılmazken sadece şaka amaçlı yahudi karşıtlığı yapan pewdiepie'a yapılan bu muamele batının iki yüzlülüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Belki bizler kısık sesleriz ancak dilimiz döndüğünce gerçeği haykırmaya devam edeceğiz." Bir gün kurduğunuz ikiyüzlü, yalanın hakim olduğu, korku imparatorlukları ile dolu dünya düzeni yıkılacak !"

17.02.2017

Böyle lafa gelince masum nidaları oynarsınız. Bu çocuk müslümanlık hakkında bir şey dese emin ol en geç ertesi güne ya öldürülmüş ya da zindanlar da sürülüyor olurdu. Kimse bana İslam'ı anlatmasın. Müslümanların eline güç ve imkan geçtiğinde Hristiyan ve Musevilerden bir farkı kalmayacaktır. Gücün olduğu bir yer de hangi din olursa olsun ifade özgürlüğü ortadan kalkar..

17.02.2017

Bu adamı bir rahat bırakmıyor şu gazeteciler yahu. Neden bu kadar nefret ediliyor ondan anlamıyorum, sürekli kazandığı paralardan bahsediliyor fakat yaptığı bağışların lafı bile açılmıyor. Sırf bir kaç haber yüzünden aylardır uğraştığı şov iptal edildi. Felix'in kaybettiği şeylerin yanında şovun yapımında çalışıp, uğraşan insanların da bütün emekleri boşa gitti. Keşke nefret bu kadar kolay olmasa.

Hangi videosunda Youtube karşıtıydı? Merak ettim.

17.02.2017

Youtube karşıtı değil ki. Yani birkaç videosunda yaptıkları uygulamaları eleştirdi o kadar. Hangi videosunda "yahudi" karşıtıydı diye soruyorsanız: Fiverr diye bir site var, 5 dolar ödüyorsun, insanlar istediğini yapıyorlar. Gerçekten yaparlar mı diye İsa gibi giyinmiş birine bazı şeyler söyletti, bir de iki dansçıya "Yahudiler ölsün" yazısıyla dans ettirdi. Diğer 2 kişi isteklerini gerçi çevirdiler, ama İsa kılıklı ve dansçılar yaptılar Felix'in istediklerini. Fiverr da onları attı, Felix'i de attı siteden. Sonra atılanlar özür videosu yayınladılar. Felix sorunun onlarda olmadığını göstermek için gene Yahudi'li, Nazi'li bir şeyler istedi yedek hesapla, gene atıldı falan filan, 2-3 video sürüyor böyle. Sonra Felix atılanlara üzülünce onlara bağış yolladı, yani İsa'ya yolladı diğerlerine yollayacaktı ki Fiverr hepsini geri aldı işe. Felix de bağış yaptığıyla kaldı. Öyle işte. Fiverr'lı bir şeydi videonun adı da sanıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (29)